National

Cristina Topescu pleaca de la Prima TV! La ce post TV se muta? Nu te asteptai la mutarea asta

Publicat: 19 dec. 2013
1

Dupa mai bine de un deceniu in care a prezentat stirile principale la Prima TV, Cristina Topescu s-a transferat la Antena 3 unde va prezenta, incepand de sambata, emisiunea „Dincolo de stiri cu Cristina Topescu”, scrie wowbiz.ro.

Ea urmeaza sa modereze o emisiune ce va dezbate stirile zilei, alaturi de invitati cunoscuti. Este vorba de productia “Dincolo de stiri cu Cristina Topescu“, ce va fi difuzata, timp de o ora, incepand cu acest weekend.

“Intotdeauna, de cate ori am facut o stire, am avut sentimentul ca ar mai fi fost atatea de spus. Am cultul detaliului (poate prea mult uneori), nu scriu foarte concis (filoloaga fiind), asa ca facerea unei stiri a fost pentru mine, de cele mai multe ori, o mica «suferinta». Nu aveam timp sa intru in profunzimea ei, sa ma duc la cauze si nici la efecte, cu toate fatetele lor. Ei, acum, imi vad visul cu ochii! Pot face materiale mai lungi in emisiunea «Dincolo de stiri» decat atat cat pot sa fac intr-un jurnal de stiri. Emisiunea mea va include reportaje, filmate si scrise de mine, montate de producatoarea mea, Ruxandra Olteanu. Filmate in sensul ca eu merg pe teren si le fac, pentru ca imaginea sigur ca e semnata de colegii mei, cameramanii, al caror rol in acesta emisiune este extrem de important. Voi avea si invitati in platou, va exista deci si segmentul de talk-show”, a declarat Cristina Topescu, conform ADPM. Stirile de la Prima TV sunt prezentate acum de Melania Medeleanu.

Comentarii
  • Ar trebui sa fii obiectiva,dar din pacate ti se potriveste Antena,deoarece tu esti subiectiva si acolo poti sa ridici osanale postului Antena si orientarii sale.Nu esti profesionista ci doar o …mancatoare

    • Limbric basist, calitatea este data de recunoastere, nu de baseli lipsite de putilinta, precum cea slobozita de tine! Cati dintre limbricii basisti care te incanta pe tine, alt limbric basist, castiga premii de televiziune?

    • noroc cu antenele ca nu scapam de pdl si investitiile lor paguboase;20 mld.euro imprumuturisi investitiipe masura:parcuri prin catune,gale de box,sali de sport la tara(unde se face sport cu…sapa)pentru a da de lucru anumitir firme,etc…

  • Articol slab, nedocumentat si evident nesemnat. Probabil preluat aiurea…
    Topeasca nu mai este demult la PRIMA, de cand s-a inscris in PSD.
    Acum si-a dat demisia din partid si va prelua emisiunea de la Antena.

Adauga un comentariu