Magazin

Cristina Topescu s-a inscris in PSD si renunta la Prima TV

Publicat: 23 apr. 2013
1

Cristina Topescu se desparte de Prima TV, dupa intrarea in politica. Postul de televiziune a anuntat,intr-un comunicat remis MEDIAFAX, ca inceteaza colaborarea cu jurnalista Cristina Topescu, dupa ce aceasta a anuntat ca s-a inscris in PSD.

Cristina Topescu a ales sa se implice in viata politica si sa se dedice in totalitate proiectelor sociale pe care le-a sustinut pana acum si in calitate de jurnalist. Conducerea Prima TV respecta optiunea Cristinei Topescu si ii multumeste pentru profesionalismul si implicarea de care a dat dovada in cei 12 ani de colaborare, se spune in comunicatul Prima TV.

La randul sau, Cristina Topescu multumeste echipei de la Prima TV.Ca om politic, nu voi face decat sa continuu sa sustin si sa lupt pentru cauze in care cred cu toata taria si in care m-am implicat pana acum ca jurnalist, spune, in comunicat, Cristina Topescu.

La Prima TV, Cristina Topescu prezenta „Focus”, principalul jurnal de stiri a televiziunii, difuzata de luni pana joi, de la ora 18:00. De asemenea, Cristina Topescu prezenta „Verde-n fata”, un talk-show despre problemele societatii, difuzat in fiecare sambata, de la ora 11.00

Reprezentatii Prima TV au spus ca locul Cristinei Topescu la pupitrul stirilor va fi ocupat de Magda Vasiliu.
sursa: ele.ro

Adauga un comentariu