International

CRIZA de NERVI al unui senator. „Sa va fie RUSINE! M-am saturat”

Publicat: 25 iul. 2015
1
Un senator american a facut o criza de nervi in timpul unei sedinte a Congresului din cauza unei legi controversate. Barbatul a urlat si a aruncat cu teancuri de hartii in toate partile in urma unui vot controversat asupra pensiilor americanilor. Intr-un discurs de un minut si jumatate, senatorul si-a criticat violent colegii pentru ca nu isi respecta alegatorii.
„Puterea totala intr-o singura mana nu este modelul american, toate aceste legi care apar in ultimul moment veniti si luati-le de aici. Eu trebuie sa analizez cum trebuie sa votez pentru oamenii mei. Sa va fie rusine. Ar trebui sa va fie rusine de voi insiva. M-am saturat. Orice lege care aduce puterea in mana unui singur om nu asta a fost intentia din Constitutie, ei nu erau acolo cand a fost scrisa. Ajunge! Lasati-mi oamenii in pace, pentru Dumnezeu, m-au trimis aici sa votez pentru ei”, a declarat senatorul.
Comentarii
  • Citind doar titlul puteam sa jur ca nu e de pe la noi! Si chiar daca nu rezolva nimic,cei care l-au trimis in senat pot fi mandri de el.

Adauga un comentariu