Sport

Criza la CSM Politehnica? „Sper sa luam 6-7 puncte în urmatoarele patru meciuri”

Publicat: 15 sept. 2016
1

Antrenorul formatiei CSM Poli Iasi, Nicolo Napoli, a declarat ca asteapta o schimbare de atitudine a elevilor sai în urmatoarele meciuri, pentru a putea obtine rezultate. Tehnicianul este constient ca va avea o serie foarte grea, cu meciuri împotriva unor formatii pretendente la play-off, dar spera ca în cele 4 meciuri care vor urma, cu Dinamo, Pandurii, Astra si Timisoara, echipa sa obtina cel putin 6-7 puncte.

„Ne asteapta un meci foarte greu cu Dinamo, dar noi vom încerca sa facem un meci bun si sa obtinem puncte. Sper sa jucam altfel decât am facut-o cu Botosaniul. Sper sa avem o alta atitudine. Fara sa schimbi atitudinea, nu poti avea rezultate. Ne asteapta meciuri grele. Noi ne dorim maximum din fiecare meci, dar sper ca în urmatoarele patru partide sa luam cel putin 6-7 puncte”, a declarat Nicolo Napoli în cadrul unei conferinte de presa.

La rândul sau, mijlocasul Milan Mitic a explicat ca unitatea grupului poate fi salvarea echipei din Copou, asa cum s-a întâmplat si în stagiunea trecuta când CSM Poli a avut o serie de 10 meciuri fara victorie.

„Cred ca ne asteapta un meci mai usor decât cu FC Botosani, pentru ca Dinamo este favorita certa. Au jucatori care pot face diferenta oricând. Noi am pierdut din încredere din cauza rezultatelor. Ca si anul trecut, se întâmpla sa ne pierdem busola dupa ce primim gol. Avem un lot subtire si daca nu ne concentram cu totii în teren, e foarte greu. Încercam sa tinem atmosfera pozitiva, desi este greu dupa atâtea rezultate negative sa avem o atmosfera buna. Cu siguranta ne vom reveni. si în sezonul trecut am avut o perioada mai lunga fara victorie si ne-am revenit datorita grupului”, a precizat Mitic.

Antrenorul Nicolo Napoli nu va conta pe doi titulari din linia defensiva în meciul cu Dinamo, Mihalache si Voicu fiind suspendati. În locul lui Mihalache, în centrul apararii va evolua Madalin Ciuca, iar pe flancul drept ar putea fi titularizat Gabriel Bosoi.

Comentarii
Adauga un comentariu