News Flash:

Crochete de ciuperci

5 Decembrie 2000
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete sau conservate, 250 ml ulei, 150 g faina, 150 g pesmet, 6 oua, 1 legatura verdeata, sare, piper. Spalati ciupercile, tocati-le marunt si inabusiti-le in putina grasime. Separat preparati un sus usor din circa 75 g faina, usor calita si stinsa cu apa sau zeama lasata de ciuperci, pe care il combinati cu ciupercile. Adaugati 3 oua, verdeata taiata marunt, sare si piper dupa gust, framantati bine pana se formeaza o pasta groasa. Din aceasta pasta faceti crochete care se trec prin faina, ou batut si prin pesmet. Prajiti-le in grasime fierbinte. Serviti-le calde, cu sos de rosii si smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014369 (s)