Magazin

Cronica Carcotasilor este in doliu. Un om important din echipa a murit

Publicat: 27 mai 2013
1

O noua lovitura pentru Cronica Carcotasilor. Dupa ce l-au pierdut pe Toni Tecuceanu, iar Huidu a fost obligat sa se retraga dupa ce a ucis trei persoane intr-un accident, carcotasii au mai primit o lovitura. Unul dintre regizori, Eduardo Vasquez, a murit.

Regizorul Eduardo Vasquez, unul dintre regizorii-colaboratori ai emisiunii, a fost gasit fara suflare intr-o camera de hotel din Turcia. Potrivit rtv.net, decesul barbatului de 48 de ani ar fi survenit din cauza unui infarct.

Aceasta tragedie vine dupa un sir incredibil de nenorociri care i-au afectat pe membrii emisiunii.

Totul a pornit in ianuarie 2010, cand a murit actorul Toni Tecuceanu, rapus de o raceala care s-a agravat si despre care s-a spus ca este gripa porcina.

A urmat, in acelasi an, un accident in care Serban Huidu a vazut moartea cu ochii. Huidu a ajuns in coma la spital, in urma unui accident la ski, in Austria. Un an mai tarziu, Serban Huidu a trait o alta drama. La iesirea din localitatea Timisul de Sus, omul de televiziune a provocat un accident in urma caruia au murit trei persoane. Accident pentru care a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare.

Adauga un comentariu