Actualitate

Cronica neagra

Publicat: 10 sept. 1999

•Plonjon de la etaj
Neculai Tataru, 43 ani din Comarna a sesizat subofiterii postului din localitate in legatura cu faptul ca a gasit-o pe Ana Gardan, 26 ani, zdrobita de asfalt, linga blocul in care locuia. Cercetarile au scos la iveala ca victima se certase cu sotul ei si, peste masura de nervoasa, s-a aruncat de la balconul apartamentului, situat la etajul doi. Ana a fost transportata cu o masina a Serviciului de Ambulanta la Spitalul de Neurochirurgie.

•Copil pacalit de hoti
Marti, Doina Ungureanu, 31 ani, din Aleea Musatini nr. 7 a sesizat lucratorii Sectiei I Politie in legatura cu faptul ca fiul ei, Ion Ungureanu, de numai 9 ani a fost pacalit de un hot care a sustras cheile apartamentului. Persoana, a carei identitate nu a fost stabilita inca de politisti a patruns in locuinta si a sustras un televizor si alte bunuri in valoare de 4,3 milioane lei.

•S-a furat un calculator
David Seraviuc a reclamat spargerea sediului asociatiei „Orizonturile Lumii” din strada Moara de Vint nr.26. Hotii au patruns pe un geam in interiorul cladirii si au sustras un calculator in valoare de 11,5 milioane lei. Politia intreprinde cercetari pentru depistarea si retinerea autorilor.

•Amenda dulce
Cadrele Politiei Rutiere au organizat mai multe filtre pentru depistarea contrabandistilor din Republica Moldova. Amplasati pe ruta Sculeni-Iasi, politistii au reusit capturarea unor importante cantitati de zahar si un numar mare de pachete de tigari. Marfa a fost ridicata in vederea confiscarii, iar cei care au introdus produsele in tara au fost sanctionati cu amenzi contraventionale.
Catalin DUMITRESCUloading...

Adauga un comentariu