National

Cronica Neagra

Publicat: 09 ian. 2000

•S-a imbatat si s-a spanzurat

Pe 6 ianuarie, in satul Uda, comuna Tatarusi, s-a spanzurat Viorel Ion Butnaru, de 41 de ani. La fata locului s-au deplasat criminalisti de la IPJ Iasi, care au aflat in cateva minute ca Butnaru era un cunoscut consumator de bauturi alcoolice. Se pare ca, inainte de a se spanzura, Ion Butnaru a baut bine. Nu exista suspiciuni de omor.

•Performerul hotilor

Pe 5 ianuarie, a fost retinut Ioan Muraru, din Vinatori, care era urmarit pentru mai multe furturi. Printre acestea, spargerea magazinului Iazul din Pascani (in noaptea de 21/22 martie 1999), spargerea Scolii Lunca Pascani (in aceeasi noapte), furtul unui autoturism si spargerea bisericii din satul Dumbrava, comuna Lespezi. Acum doua zile, campionul hotilor a fost arestat de Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi.

•Control al Politiei Rutiere si al Biroului de Combaterea Criminalitatii Economico-Financiare

Pe 6 ianuarie, a fost organizat un control al Politiei Rutiere si al Biroului de Combaterea Criminalitatii Economico-Financiare in Iasi. Au fost aplicate 142 de amenzi, valoarea acestora fiind de 12 milioane de lei. S-au controlat 29 de masini si s-au retinut doua permise si un certificat de inmatriculare. Au fost aplicate amenzi pentru taximetristii fara atestat si pentru nerespectarea vitezei legale.loading...

Adauga un comentariu