National

CRUCIAL! Mesajul Ambasadei SUA pentru noul guvern

Publicat: 11 ian. 2017
1
Ambadasa SUA la Bucuresti transmite un mesaj pentru noul Guvern si pentru noul Parlament, dar in limbaj diplomatic li se atrage atentia celor doua institutii ca Ambasada SUA sustine lupta impotriva coruptiei si demersurile presedintelui Klaus Iohannis, coroborate cu cele ale institutiilor judiciare.
”Ambasada Statelor Unite ale Americii felicita noul Guvern si noul Parlament al Romaniei. Asteptam cu interes sa colaboram cu prim-ministrul Sorin Grindeanu si cu membrii cabinetului sau pentru a dezvolta si mai mult Parteneriatul nostru Strategic, al carui scop este cresterea securitatii comune, sporirea prosperitatii reciproce a natiunilor noastre si consolidarea institutiilor democratice. Parteneriatul nostru se bazeaza si pe angajamentul fata de buna guvernare si de consolidarea statului de drept. De asemenea, Statele Unite sustin ferm eforturile presedintelui Klaus Iohannis si ale institutiilor judiciare si de aplicare a legii in aceste privinte. Ii indemnam pe toti reprezentantii ramurilor executiva, legislativa si judiciara din Romania sa colaboreze pentru a continua lupta tarii impotriva coruptiei si pentru a asigura credibilitatea conducerii si institutiilor Romaniei”, arata Ambasada SUA la Bucuresti.
Comentarii
  • Sunt tare curios sa aflu ce mesaj a transmis Ambasada Romaniei din SUA,pe cale de reciprocitate,noului presedinte ales al Statelor Unite.Adica ce recomandari i-a facut lui Trump in mai multe domenii,dar si in legatura cu relatiile sale cu Putin si Rusia…

Adauga un comentariu