Actualitate

Cruduta isi da demisia din televiziune ca sa obtina iertarea lui „Nila”

Publicat: 27 sept. 2012

Aseara, Mihai Costea, zis "Nila", i-a dat papucii Danielei Crudu printr-un sms, dupa ce bruneta a prestat un numar de striptease in fata natiunii. Cel putin la acel moment, decizia lui parea irevocabila, iar Cruduta, cu inima fanta, abia isi putea stapani lacrimile. Desi a declarat ca se va refugia in apartamentul tatalui ei din Ferentari, asistenta TV nu a stat cu mainile in san sI a demarat negocieri crancene de impacare cu "Nila".
 
Potrivit surselor noastre, ore intregi, cei doi au cautat sa gaseasca o cale de mijloc pentru a-si putea continua relatia sI, desi radicala, aceasta li s-a aratat. Fotbalistul le-a povestit apropiatilor lui ca a reusit sa-si convinga iubita sa renunte la cariera pe care si-a construit-o in showbiz. Satul sa o vada dezbracandu-se la televizor sau in fel de fel de prezentari de asa-zise prezentari de moda, acesta i-ar fi spus verde in fata ca o vrea fata de casa, iar asta nu inseamna decat sa se retraga din televiziune sI din prim-planul vietii mondene.
Se pare ca, din dragoste pentru el, Crudu i-ar fi promis ca-si va da demisia sI I se va dedica in totalitate. Exista insa o mica problema, contractuala. Din informatiile noastre, Daniela nu poate pleca de la Antena 1 pana in iarna, asa ca fotbalistul va mai avea putin de indurat. A reglementat insa sI acesata perioada de preaviz, interzicandu-i vehement iubitei lui sa-si mai faca de cap in emisiune. Mai mult, acesta a avertizat-o ca ar face bine sI aiba grija sI ce poarta sI cum se poarta atata timp cat va mai aparea pe sticla.

sursa : cancan.ro
 loading...

Adauga un comentariu