Jocuri

Crysis 2 acuma si cu DirectX 11

Publicat: 05 iul. 2011

Primul Crysis, FPS al anului 2007, a adus cea mai avansata grafica de la vremea respectiva, de generatie DirectX 10. Totusi Crysis 2, lansat trei ani jumate mai tarziu, a dezamagit putin oferind doar DirectX 9. Si asta pentru ca, desi arata bine din punct de vedere vizual, era gandit pentru console, si limitat de acestea.

Dar acum jucatorii de pe PC au un motiv important de bucurie: Crysis 2 primeste un important update, ce-i aduce grafica DirectX 11. Si vedem acum teselare, HDR motion blur, umbre realistice, parallax occlusion mapping si o redare mai naturala a apei si reflexiilor in ea. Si avem acum si texturi de inalta rezolutie, ce necesita mai multa memorie video, intr-un update secundar.

Dar daca nu aveti o placa video de ultima generatie (care totusi poate rula acest joc), nu va suparati prea tare. Si efectele de DirectX 9 au fost imbunatatite: reflexiile si umbrele arata mult mai bine. Doritorii pot descarca patch-ul DirectX 11 de aici, iar texturile suplimentare sunt aici.loading...

Adauga un comentariu