Sport

CSM Bucuresti îsi poate apara trofeul la Budapesta. Final Four-ul Ligii Campionilor ramane în Ungaria

Publicat: 28 sept. 2016
1

CSM Bucuresti ar putea încerca sa-si apere trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin tot la Budapesta, în cazul calificarii la turneul final al competitiei.

EHF a decis ca Final Four-ul celei mai importante competitii a cluburilor sa se joace si în urmatorii trei ani în capitala Ungariei, acolo unde a avut loc si ultimele trei sezoane.

În 2014 campioana Europei a devenit Gyor, un an mai târziu trofeul a fost câstigat de Cristina Neagu si Buducnost Podgorica, iar în acest an sala Papp Laszlo a fost scena uneia din cele mai mari performante din istoria sportului românesc: câstigarea Ligii Campionilor de catre CSM Bucuresti, dupa o finala dramatica împotriva lui Gyor.

Final Four-ul de anul viitor va avea loc la Budapesta în perioada 6-7 mai. CSM Bucuresti îsi începe campania de aparare a trofeului în grupa C, din care mai fac parte Gyor, Midtjylland si Rostov. Primul meci al campioanei României va avea loc pe 16 octombrie, contra rusoaicelor de la Rostov, pe teren propriu, în direct la Digi Sport 1 de la ora 18:00.

Actuala editie a Ligii Campionilor va fi transmisa în direct pe canalele Digi Sport.

Adauga un comentariu