Sport

CSM se transforma. Transferuri de marca deja rezolvate. Ramane antrenorul?

Publicat: 10 mai 2016
1

CSM Bucuresti a câstigat Liga Campionilor la sezonul de debut în cea mai puternica întrecere a cluburilor. Formatia din capitala României a rezolvat deja câteva transferuri pentru sezonul urmator, dar este pe cale sa ramâna fara principalul artizan al performantei de rasunet.

Antrenorului Kim Rasmussen îi expira contractul si, desi conducerea clubului spunea ca va purta o discutie cu el dupa Final Four-ul de la Budapesta, întâlnirea înca nu a avut loc, deocamdata. Gazeta anunta ca sunt sanse infime sa ajunga la o întelegere pentru prelungirea contractului, fiindca antrenorul ar fi ajuns la un acord cu nationala Ungariei. Înca nu a semnat contractul, dar oferta este avantajoasa, iar întelegerea nu i-ar permite sa antreneze în paralel si o echipa de club.

Daca la nivelul bancii tehnice lucrurile sunt neclare, CSM a rezolvat deja o mare parte din transferurile acestei veri. La gruparea bucuresteana vine Paula Ungureanu, portarul titular al nationalei României. Tot de la Baia Mare vine si Katarina Jezic, pivotul nationalei Croatiei, iar alte transferuri rezolvate sunt cele ale Majdei Mehmedovic (Buducnost) si ale frantuzoaicelor Gnonsiane Niombla si Camille Ayglon (ambele de la Nimes).

„În ceea ce priveste viitorul clubului, acesta a început de azi. Suntem înapoi la munca pentru sezonul viitor, vom avea pe durata acestui sezon un trofeu de aparat. Pentru acest lucru am facut câteva miscari – ma refer la transferurile pe care le stiti; în ceea ce priveste antrenorul, vom avea timp în zilele urmatoare sa discutam despre tot. Ne vom aseza la masa si sunt convins ca vom gasi o solutie convenabila ambelor parti”, a spus team-managerul lui CSM Bucuresti, Andrei Luca, la Digi Sport.

5 echipe a antrenat Kim Rasmussen pâna în acest moment: Lyngby HK, Stavsten IF, Roskilde Handbold, nationala Poloniei si CSM Bucuresti.

Comentarii
  • să nu facă cum a făcut halep când a renunțat la serviciile lui w.fissette pentru câteva mii de dolari in plus pe an,și rezultatele s-au văzut !antrenorul are un aport f. mare in sportul actual !

Adauga un comentariu