Sport

CSMS Iasi a pierdut la limita confruntarea de la Deva

Publicat: 10 feb. 2013
1
In etapa a XIV-a din Liga I de fotbal în sala, CS Dava Deva a invins CSMS Iasi cu scorul de 1-0 (1-0). In meciul tur, din toamna anului 2012, fotbalistii iesenii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 10-0 în fata formaiei Dava Deva si îsi doreau în partida retur, din deplasare, un nou succes care sa faca uitat esecul nemeritat de pe teren propriu din runda precedenta (cu 7-8), împotriva ardelenilor de la CFF Clujana Cluj !
Trupa antrenata de Karoly Gaspari (Dava Deva) a terminat însa în avantaj de un gol (1-0) disputa de vineri, 8 februarie, împotriva celor de la CSMS Iasi, dupa ce moldovenii, în stilul lor caracteristic, au ratat o sumedenie de ocazii la poarta gazdelor, mai ales prin Despan si Pisica. 
Formatia CSMS Iasi a deplasat la Deva un lot alcatuit din 11 jucatori, ei fiind Marius Chiriac, Ioan Grigoras (portari) – Sebastian Carare, Andrei Despan, Radu Pisica, Dragos Baciu, Radu Gutu, Liviu Ruxandari, Lucian Cojocariu, Alexandru Iftinca, Valentin Pricop. Antrenori: Nelu Stancea si Florin Nichifor. Delegat: stefan Tudorache, Maseur: Marian Sarbatoare. De la ieseni a lipsit Narcis Catarama, care este în continuare accidentat. 
Partida Dava Deva – CSMS Iasi a fost arbitrata de cuplul Bogdan Sorescu – Ilie sandru, ca rezerva a figurat Daniel Vasile Pop, iar observatorul federal a fost Bogdan Ciolacu, toti din Pitesti.
Dupa acest joc de astazi, de la Deva, antrenorul Nelu Stancea (care este si secund la nationelele Romaniei de seniori si tineret) si jucatorii ieseni Liviu Ruxandari, Radu Pisica si Dragos Baciu vor pleca la Bucuresti, pentru un mini-cantonament al nationalei de tineret “U 21” al Romaniei. In zilele de 12 si 13 februarie, la Montpellier, se va disputa “dubla” amicala de futsal (fotbal în sala) dintre Franta si Romania, pentru echipele de tineret. 
Adauga un comentariu