Sport

CSMS Iasi merge la CFR Cluj cu un lot decimat de accidentari

Publicat: 21 nov. 2014
1
Duminica, in etapa 15 din Liga I de fotbal, CSMS Iasi va intalni formatia CFR Cluj. Antrenorul iesenilor, Nicolo Napoli, a precizat ca are in continuare probleme de lot, facand deplasarea cu doi juniori, pentru a putea avea 18 jucatori in lot.

Vezi si Iulian Vladu si-a reziliat contractul cu CSMS Iasi

„Avem probleme mari de lot. Liviu Mihai, Mihalache, Wesley, Calugaru, Onduku, tiganasu si Cosereanu sunt accidentati. Singurii jucatori recuperati sunt Mitic si Bole. In aceste conditii, am fost nevoit sa iau doi juniori”. Antrenorul italian a explicat de ce s-a renuntat la patru jucatori in ultimele zile.

Vezi si INCENDIAR! Revolutie in Liga 1 impotriva CSMS Iasi

„In urma unei discutii cu presedintele Prunea, am decis sa renuntam la Johnson, Dima, Vladu si Dedu. Vladu si Dedu nu au mai jucat de ceva timp. Mie imi place ca la echipa sa fie multa disciplina, sa fie respect. Cum sa nu renunt la Johnson, cand acesta o zi venea la antrenamente, iar trei nu. Ba mai mult, l-am prins de mai multe ori cu bautura! Mai trebuie alte explicatii?!”, a punctat Napoli. Meciul dintre CFR Cluj si CSMS Iasi, din etapa 15 a Ligii I de fotbal, se va disputa duminica, de la ora 18.00 (Look Plus, Dolce Sport).

Adauga un comentariu