Sport

CSU Craiova isi face super-echipa! Se anunta noi transferuri TARI în Oltenia: „Este un jucator pe care si-l doreste toata lumea!”

Publicat: 26 iul. 2018
1

Marcel Popescu, presedintele celor de la U Craiova, anunta ca oltenii vor mai aduce cel putin 2 jucatori pâna la terminarea perioadei de transferuri.

"Fundasul care a venit, Isaac Donkor, sigur ne va ajuta. Nu are rost sa îl prezentam acum. Deja îi cunoasteti performantele. A trecut vizita medicala, a fost la primul antrenament astazi. Sistemul prin care lucreaza Craiova nu e pe cerinte nominale, nu a luat doar Mangia decizia aducerii lui. Exista un consens final, un triunghi la nivelul conducerii", a declarat Popescu la Digi Sport.

"Vor mai urma una sau doua mutari în urmatoarele zile. E exclus sa mai plece cineva. Exista interes pentru jucatorii nostri, sunt cluburi interesate, nu contest, dar nu mai pleaca nimeni", a spus Marcel Popescu .

"Alex Ionita este un jucator pe care si-l doreste toata lumea. Am fi meschini daca am spune ca nu ne intereseaza. În prima parte a sezonului regulat a «spus» foarte multe. Nu înteleg cum a fost tras pe bara un jucator cu asemenea calitati. Chiar el a zis ca fotbalul s-ar termina daca mai merge pe drumul asta. Numai de discutii de transferuri nu cred ca are CFR Cluj chef acum. Excludeti Craiova din discutia pentru Denis Alibec. Nici vorba de asa ceva", a mai precizat Marcel Popescu.

Adauga un comentariu