National

CT Popescu: Am vazut in seara asta cinism, prostie si electronicarie

Publicat: 02 feb. 2014
1

Editorialistul ziarului Gandul, Cristian Tudor Popescu, a comentat duminica seara, la Romania TV, in legatura cu declaratiile presedintelui Traian Basescu dupa intrunirea CSAT.

“Ceea ce am vazut in seara asta se poate numi cinism, prostie si electronicarie. Prostia apartine d-lui Ponta care ce si-a fi imaginat cand a convocat CSAT. Ce-si inchipuia, ca dl Opris va fi dat afara la schimb, la paritate, cu demiterea d-lui Stroe, de la Interne?

Citeste si Ponta: Am decis ca euroalegerile sa fie pe 25 mai, iar prezidentialele pe 2 si 16 noiembrie

Ea nu poate veni decat prin consens, dl Basescu si-a facut numarul, si-a aparat omul credincios de la STS si, cum ii e felul, nu s-a multumit cu asta. A profitat de ocazie pentru a contraataca. Dl Ponta stia foarte bine cate gauri are.

Orice a spus Basescu in legatura cu prestatia Guvernului Ponta in actiunea de salvare din Apuseni in aceasta seara este perfect adevarat. Termenii chiar au fost blanzi cand vorbesti numai de “harmalaie”. Acolo a fost incompententa, incoerenta si impotenta. Insa, dl Basescu, adica partea neomeneasca din dl Basescu, nu a rezistat tentatiei sa ne spuna ca statul sunt eu.

Citeste si Victor Ponta: Am decis ca STS sa treaca in coordonarea MAI

Statul roman merge numai cand il conduc eu in mod direct. Insa, ca sa aduci ca exemple acele mascarade pe cat de obscure, pe atat de dubioase, cu salvarea jurnalistilor din Irak si teleportarea lui Omar Hayssam din Siria, prin comparatie cu moartea oamenilor in Apuseni pentru ca statul nu a fost in stare sa-i gaseasca la timp, recunosc, dl Basescu a reusit sa ma mai uimeasca inca o data prin cinismul si tupeul lui nemarginit.

Citeste si Traian Basescu despre accidentul aviatic din Apuseni: STS acuzat pe nedrept

Treaba este ingropata la nivel politic, dl Basescu a spus ca STS nu avea atributii. Insa, daca e asa cum spune Basescu, ca STS nu poate face astfel de determinari, atunci la ce e bun STS-ul asta? E bun numai sa puna scoate telefoane scurte la Cotroceni, sa asculte telefoanelor cetatenilor care nu sunt in padure?” a concluzionat  Cristian Tudor Popescu

Comentarii
Adauga un comentariu