Stiri si curiozitati

CTP: «Doamna Udrea putea sa ia un copil in leasing»

Publicat: 05 oct. 2018

Intr-o interventie la Digi 24, Cristian Tudor Popescu a declarat ca este de parere ca Elena Udrea a incercat sa se foloseasca de copil ca sa scape de puscarie, dar ca aceasta strategie nu i-a iesit.

Invitat in emisiunea Jurnalul de seara, de la Digi24, CTP sustine ca atat fostul ministru al Turismului, cat si Alina Bica nu vor putea fi atat de usor extradate in Romania si ca vor fi aparate de «domnii de la Putere».

«Copiii sunt facuti pentru parinti, da? Asta este un caz clar. Doamna Udrea s-a dus acolo, cata vreme a statut p-aci prin Romania n-a facut copii. La peste 40 de ani, dupa ce in Romania ei draga, pentru care ea era buna, Buna pentru Romania (slogan la alegerile prezidentiale din 2014, n.red.), si unde probabil si acum mai vrea sa candideze la presedintie, in Romania ei draga n-a facut niciun copil.

N-a facut aici un cetatean, un romanas, intr-o familie traditionala. A facut un costarican, pentru ca fetita e costaricana. Nu e romanca, nascuta fiind in Costa Rica. I-as fi dat un sfat in situatia asta, i-as fi spus mai bine sa ia un copil in leasing.

Deci mama poate fi extradata. Saraca! Dupa ce s-a muncit sa faca copilul, iata ca nici macar nu-i foloseste chestia asta la nimic. O sa fie aparate doamna Udrea si doamna Bica de domnii astia de la Putere, PSD-ALDE, chiar daca este din partidul lui Basescu», a spus Cristian Tudor Popescu, la emisiunea Jurnalul de searaloading...

Adauga un comentariu