National

CTP: „Elena Udrea a demonstrat ca poate sa stea in brate, nu sa sara cu parasuta”

Publicat: 07 mai 2014

Prezent in emisiunea Gandul Live, Cristian Tudor Popescu a comentat saltul cu parasuta al Elenei Udrea

„Am vazut-o si constat ca nu s-a sesizat un lucru. Dna. Udrea nu a sarit cu parasuta, a sarit imbratisata de un barbat, pe la spate.

Elena Udrea a demonstrat inca o data ca stie sa stea in brate, nu ca stie sa sara cu parasuta”. a comentat editorialistul gandul.

Tags:


loading...

Comentarii
 • Corect! E o pozitie agreata de multa lume cu un comportament normal la acest capitol. De fapt si in politica nu s-a aruncat si nu se arunca daca nu are pe cineva tare in spate. Dreptul ei, e democratie, toate pozitiile sunt permise si e permis sa le schimi oridecateori ai chef/interes/placere…

  • „a comentat editorialistul gandul” Corect! Asa se scrie in cazul prostalanului asta de inginer cu pretentii de ziarist, CU LITERA MICA!

 • CTP-ule, sper ca ai aflat si tu stirea cu romanca din Mehedinti care a fost ucisa cu bestialitate langa Firenze…cica suspectul ar fi un individ intre 50-60 de ani, frustrat si probabil impotent…ai o bafta nemaipomenita fiindca traiesti in Romania : corepunzi foarte bine portretului robot facut de catre carabinierii italieni…nemernicule obsedat sexual !!!

  • ESTI UNUL DINTRE CEI CARE ITI CURG BALELE CAND O VEZI PE ACEASTA NEMERNICA DE UDREA ? CTP ARE DREPTATE SA FI SARIT SINGURA NU IMBRATISATA CU STRUMELEAGUL INFIPT INTRE PICIOARE .O MIZERABILA ,TI SE FACE GREATA CAND O VEZI .SUIPATA IN OCHI CAND APARE IN PUBLIC .STIE EA CAT DE CHINUITA ESTE FEMEIA ROMANCA ACUM CAND TARA A FOST VANDUTA DE ACESTI NEMERNICI DE POLITICIENI ? DIN CAUZA CELOR CA TINEVICTORE TRAIM UMILINTELE DE AZI CA PUPATI IN CUR ACESTI NEMERNICI MINCINOSI SI HOTI DE POLITICIENI .

 • Bravo George…ala mai bine isi punea ” Victor barcagiul fara….”…Mi s-a facut greata aseara privind la TV ce tigani cu mutra de interlopi vor vota PMP ….

  • Bine ca sunteti voi rosii, cretinii cu creierul fara nicio cuta, votanti ai comunistilor din… pesede!

 • CTP-ule, tare esti tu pro/stanac uneori, asa, cam des !
  Ia sari si tu dar fara instructor, daca te dai mare scula …
  Latri si tu, precum catelul mic, cand aude latrand dulaul mare, dar nu prea stii de ce latri !

Adauga un comentariu