Local

CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

Publicat: 26 iun. 2018

Modernizarea transportului public implica si reorganizarea sistemului de taxare, care trebuie sa raspunda nevoilor de deplasare si cerintelor calatorilor, dar si asteptarilor operatorului de transport.

Flexibilizarea ofertei aduce avantaje de ambele parti si echilibru in relatia dintre clienti si companie.

Citeste si: Cel mai important document emis din Palatul Roznovanu. Aceasta lista ar putea schimba fata orasului. Tramvaie noi si autobuze electrice apar in tot Iasul

Adoptarea conceptelor de abonament unic (fiecare tip de abonament este valabil pe toate traseele) si zonare tarifara (diferentierea tarifelor pentru deplasarea in interiorul orasului si in afara granitelor sale) este un pas important catre o mai buna gestionare a serviciului de transport public: vor putea fi reconfigurate traseele, iar parcul de vehicule va fi utilizat eficient, fara a afecta mobilitatea calatorilor.

Incepand din 1 iulie 2018, CTP Iasi pune la dispozitia calatorilor un nou sistem tarifar, care va permite atingerea acestor obiective.

Comentarii
  • Gandite foarte ” bine” ab liber 1 zi 10 lei iar 7 zile costa 20.Ab turist 25 de lei 3 zile ab 7 zile 20 de lei,vai mama lor! o intrebare pentru domn primar,abonamentele se vor completa la fel ca pana acuma de vanzatori cu data nume buletin ? Ati scos seturile care era o modalitate mai facila de a decongestiona coada din fata tonetelor si ati bagat ab in loc ,sa stam dupa bunicutele alea sa completeze ab care abia se misca…plus elevii care au fel si fel de adeverinte de scris carnete de tonete …vai de voi!

  • Cred ca cel mai bine ar fi fost lăsate seturile la 10 respectiv 20 lei plus ab pe o luna zona 1,2 și termina bâlciul, au făcut o grămadă de ab nu înțelege nimeni nimic, complica multa lume cu mintea relaxata! Uita primarul ca cu ăștia câștiga alegerile viitoare? Apoi nene dacă ii pui. Pe ăștia în dificultate ești pa!

  • nu am inteles nic. au marit niste abonamente, niste seturi. gandire de bastani in gipane. nu le pasa de oameni. o gasca de bogatani cu slana pe creier. era vorba de bilete on line. DAR AICI NU SE POT FACE EVAZIUNI, SMECHERII. ASA NU POTI FI SECHESTRAT DE BANDE DE ROMI PLATITE DE COMPANIE PT CA BILETUL NU E COMPOSTAT OPTIM. banii iesenilor au devenit afacerea imobiliarelor din satele marginase pt ca primarul are ruse du autobuze rapanoase

Adauga un comentariu