National

C.T.Popescu, despre PNL: „Este cea mai bezmetica conducere a partidului”

Publicat: 20 apr. 2016

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a facut o radiografie a evenimentelor de ultima ora din PNL. „Este cea mai bezmetica conducere a partiului”, a afirmat jurnalistul, care a analizat declaratiile din timpul conferintei de presa in care Marian Munteanu si-a anuntat retragerea candidaturii la Primaria Bucuresti.

„Subiectul zilei nu este acest domn, ci conducerea PNL. Prostia nu e un lucru imoral, prost nu e o insulta – am ales din bogata oferta a PNL trei perle de prostie.

Mircea Ionescu Quintus – a repetat ca PNL a pierdut un primar, dar a castigat un membru de mare valoare. Cu cateva minute inainte domnul Munteanu spunea ca mai vedem in legatura cu ideea de membru PNL. Quintus nu contenea cu laudele la calitatea de membru PNL.

Alina Gorghiu – chiar am ras, ea a zis ca tot ce s-a zis la adresa lui Munteanu sunt rautati. Atunci de ce l-ati dat afara? Daca toate sunt calomnii. Bijuteria e alta: spune ca putem avem si 20 de candidati daca obiectivul este un vot in plus fata de PSD. Asta e comic. Comunica bucurestenirlor ca obiectivul PNL este un vot in plus fata de PSD. Las la o parte ca daca intra in competitie Traian Basescu si Tariceanu e posibil ca PNL si PSD sa se bata in finala mica. Pai bucurestenii asteapta de la PNL un primar foarte bun, primar competent.

Catalin Predoiu spune memorabil: candidatura mea vine la momentul potrivit. E in situatia unui sot a carui nevasta se culca cu 3 amanti si apoi vine la Predoiu si ii spune: tot la tine m-am intors, fii fericit. Si domnul Predoiu isi exprima fericirea.

Problema e conducerea actuala a PNL. Nu stiu daca in istoria acestui partid a fost o conducere mai jalnica. Este cea mai bezmetica conducere a partidului”, a declarat Cristian Tudor Popescu.loading...

Comentarii
  • Tu nu esti bezmetic, esti un SECURIST, altoit pe radacina masono jidaneasca ! Gu.ra ma.tii sceleratule! Complice la nenorocirea romanilor!

Adauga un comentariu