Cancan

Cu câți bărbați s-a iubit Denisa Răducu? Pare greu de crezut, dar acesta e numărul exact

Publicat: 14 feb. 2020

Denisa Răducu a reușit de la o vârstă fragedă să-i cucerească pe români, cu vocea și prezența ei. Regretata artistă a trăit o viață intensă și s-a stins mult prea devreme, la doar 27 de ani.

Denisa Răducu a reușit de la o vârstă fragedă să-i cucerească pe români, cu vocea și prezența ei. Regretata artistă a trăit o viață intensă și s-a stins mult prea devreme, la doar 27 de ani.

În urma ei a lăsat o mamă, o soră și un tată îndurerați, dar și pe Florin, bărbatul care i-a fost iubit până în ultima clipă de viață.

Despre viața ei personală, Denisa vorbea foarte puțin, iar de relația ei cu Florin s-a aflat în timp ce artista se lupta cu boala.

De altfel, aceasta a fost și singura relație a Denisei. Cei doi se iubeau mult și plănuiau să se căsătorească. Mai mult, Florin fusese primul bărbat din viața ei, dar și ultimul.

„Eu 100% ştiu că da, voia să se căsătoreasca cu ea. (…) A fost domnişoară pana la 20 şi ceva de ani, băiatul ăsta e primul. El îi doreşte binele, poate la fel ca mama ei”, a spus un prieten de-ai Denisei Răducu, în urmă cu ceva timp.

Florin a fost devastat de durere atunci când Denisa a murit.

Nu îi lipseşte nimic şi are un caracter foarte frumos. Avea parc de maşini dinainte să fie cu Denisa. O iubeşte pe Denisa mai mult decât orice. El şi-a lăsat afaceri de bani grei în Spania ca să vină să fie langa Denisa. El i-a dat maşina cadou, cum ar putea să îi ia banii ei”, mai spuneau apropiații, în perioada în care Denisa lupta cu boala.loading...

Comentarii
  • Ce titluri de rahat aveti, cate tampenii publicati. Presa, in ziua de azi, un carambol de semne exclamative si cuvinte care „merge” sau „atrage” prostii. Da asta sunt prosti, cei obsedati de Vulpita si alte tampenii. Intr-o carte anume au si o denumire „proli ” (cei care nu conteaza)

Adauga un comentariu