Scena artistica din Romania

Cu ce se ocupa Ada, fiica lui Cornel Palade, dupa esecurile de la X Factor si Vocea Romaniei

Publicat: 20 feb. 2019
3

Cunoscutul comic si prezentator de televiziune Cornel Palade este mandru nevoie mare, pentru ca numele sau merge mai departe. Nu a devenit bunic-cel putin, nu inca, dar fiica sa ii calca pe urme.  Andrada Palade, alias Ada, a imbratisat o cariera in actorie, tanara avand deja aparitii pe scena teatrului, alaturi de tatal sau, dar si de alte nume sonore.  Ba mai mult, frumoasa fiica a lui Palade sustine in ultima vreme spectacole de standup  comedy, semn ca aschia nu sare departe de trunchi.

Pana sa urmeze drumul actoriei, Ada si-a incercat norocul in lumea muzicala, fiind concurenta atat la Vocea Romaniei, cat si la X Factor. Aceste experiente nu au fost tocmai de succes, astfel ca fiica lui Cornel Palade pare convinsa ca locul ei este pe scena, dar din postura de actrita de teatru.  Cu toate acestea, dragostea pentru muzica nu a pierit, Ada continua sa cante in familie, intretinand atmosfera la petreceri, prin duete realizate chiar alaturi de tatal sau.

Ada Palade a ales actoria, dupa experientele nereusite de la Vocea Romaniei si X Factor

Dupa experienta de la Vocea Romaniei, unde nu a reusit sa-i convinga pe jurati pentru a trece de etapa auditiilor pe nevazute, Ada Palade si-a incercat norocul si la X Factor. Daca la Vocea venise insotita de tatal sau, la X Factor Ada a hotarat sa participe alaturi de mama sa. Ba mai mult, frumoasa tanara i-a ascuns indragitului comic faptul ca urma sa-si incerce norocul si pe scena show-ului de la Antena 1, motivand ca pleaca la cumparaturi. „Nu stie ca am venit la X Factor, o sa vada la televizor. L-am lasat acasa pentru ca avem o legatura foarte puternica noi doi, as fi fost tensionata daca as fi stiut ca este in sala” , a povestit cu sinceritate Ada Palade, la vremea respectiva, in fata celor patru jurati ai emisiunii.  Nici de aceasta data nu a reusit sa mearga prea departe, desi trecuse de prima etapa a competitiei.

Intre timp, tanara de 30 de ani a terminat actoria, continuandu-si apoi studiile in Statele Unite ale Americii, iar acum are numeroase aparitii pe scenele de teatru din tara, alaturi de tatal sau, veteranul comic Cornel Palade, dar si de alte nume cunoscute ale comediei romanesti.  „Eu o sa fiu fata lui tata pana inchide ochii. O sa ma cheme tot Palade. Vrem sa ducem numele Palade cat mai departe.” , a marturisit cu mandrie Ada Palade, intr-o emisiune televizata.

Adauga un comentariu