Magazin

Cu ce se ocupau modelele Studio 20 inainte sa aplice pentru angajari in videochat?

Publicat: 13 iul. 2020

Te-ai gandit vreodata cum arata inainte viata tinerelor care fac videochat? Acum castiga multi bani si duc o viata excelenta, dar este interesant de stiut ce faceau inainte sa aplice pentru oferta de angajari in videochat a unui studio. 

In Romania exista in continuare multe prejudecati cu privire la acest domeniu. Multe persoane considera ca tinerele care fac videochat sunt superficiale si vor sa castige sume mari de bani din munca putina, insa lucrurile nu stau deloc asa. Altele sunt motivele pentru care tinerele accepta o oferta de angajari videochat! 

Modelele de succes petrec minimum 8 ore pe zi in fata camerei web si isi desfasoara munca cu profesionalism si implicare. Chiar daca este o activitate placuta, este necesara multa perseverenta pentru a avea incasari mari in acest domeniu. Banii nu pica din cer nici in videochat, insa in comparatie cu alte joburi, tinerele au posibilitatea de a progresa si de a castiga sume importante de bani.

Iata ce faceau inainte modelele Studio 20 si ce le-a determinat sa faca videochat:

Selena Martinez: „Lucram in jurnalism, dar castigam putin per articol, asa ca am decis sa devin model de videochat. Nu pot sa zic ca imi este dor sa lucrez in jurnalism, deoarece trebuia sa caut informatii murdare despre oameni, fapt care nu imi placea deloc. 

Daca ma vei urmari in timpul show-urilor, vei putea observa ca nu sunt o fata obisnuita. Sunt sclipitoare si plina de culoare! Inainte sa aplic pentru angajari videochat, m-am documentat asupra castigurilor modelelor online, am facut o comparatie intre viata lor si a mea si mi-am dat demisia a doua zi.”

Aria Hayes: „Inainte sa vin la Studio 20, eram brand manager pentru o corporatie mare. Da, stiu cum suna. Aveam un job stabil, bine platit si sigur. Aveam un loc de munca bun, un salariu mare si o viata responsabila. Obisnuiam sa imi petrec vacantele in Grecia sau Spania. Trebuia doar sa ma casatoresc si sa am un copil, iar viata mea ar fi fost aranjata. 

Dar aceste lucruri mi se pareau atat de plictisitoare, incat am fost la un pas de a ceda psihic. Trebuia sa schimb ceva pentru mine care sa ma faca sa ma simt speciala si fericita. Asadar, am ales sa fac ceva ce nu mi-as fi imaginat vreodata ca as putea! Am acceptat oferta Studio 20 de angajari videochat si am devenit model. Si ghici ce? Am aflat ca sunt o tipa super sexy, iar acum imi port costumul office doar atunci cand sunt protagonista unui role play.”

Milo: „Am avut o multime de joburi pana l-am gasit pe cel care mi se potriveste cel mai bine. M-am nascut sa fiu model online. Imi place atentia si ador sa vorbesc cu membrii. Nu-mi place sa fiu in umbra cuiva. Atunci cand ma loghez pe site-urile de videochat, ma trec fiori pe sira spinarii si totul parca se schimba. Camera web este scena mea! Cred ca mereu am fost o mica diva, iar asta ma ajuta in acest domeniu!”

Asadar, timpul trece prea repede pentru a te multumi cu un job slab platit! Daca si tu iti doresti o schimbare, aplica pentru angajari videochat la Studio 20!

Adauga un comentariu