Diverse

Cu cine esti compatibil in dragoste, in functie de data nasterii

Publicat: 13 aug. 2019
14

Numerologul Romeo Popescu are o formula de calcul care iti arata cu cine esti compatibil in functie de data nasterii tale. Conform acestuia, nu exista compatibilitate 100% intre doua persoane, insa numerologic vorbind, e bine sa tinem cont de anumite caracteristici.

Cu cine esti compatibil, in functie de data nasterii
Popescu sustine ca daca datele nasterii adunate dau un numar intreg, atunci exista o compatibilitate buna intre persoane. Daca numarul nu este intreg, ci un rezultat par (adica da cu rest) atunci intelegerea intre persoane este una defectuoasa. Numerologul sustine ca dragostea are termen de valabilitate, iar acesta este 18 luni.

„Numerologic vorbind, indragosteala trece dupa 18 luni. Dar hai sa zicem dupa doi ani, ca numar par. Indragosteala este o forma afectiva instinctuala. Adica eu o iubesc pe ea si ea ma iubeste pe mine pentru ca avem o forma de placere impreuna, indragosteala aia. Ne vine asa sa ne pupam tot timpul, ca la inceput. Dupa care trece. Si exista varianta in care eu, dupa ce a trecut indragosteala, impreuna cu ea, sa consolidam si alta forma afectiva care poate fi iubirea”, a declarat Romeo Popescu la Antena Stars.

Testul iubirii, in viziunea numerologului Romeo Popescu

„Urmatorul test este la 4 ani – plictisul. Adica ne-am plictisit unul de altul, e cadranul, patratul. Facem aceleasi lucruri, mergem la acelasi restaurant, mancam aceleasi spaghete, nu e ce trebuie, hai sa schimbam ceva. La 6 ani este testul fidelitatii. Pentru relatiile solide. Adica noi suntem bine impreuna, dar parca m-as duce si pe la vecina. Iti vine asa, dintr-o data. Poti sa treci peste asta”, mai spune numerologul.

Practic, pentru a aflat compatibilitatea cu partenerul de viata trebuie sa aduni fiecare cifra care compune data nasterii tale. Daca rezultatul este un numar par, atunci veti avea o relatie de lunga durata. Daca rezultatul este unul impar, adica se termina cu 1, 3, 5, 7 sau 9, atunci relatia e sortita esecului.

Adauga un comentariu