Cancan

Cu cine se iubește Cătălina Ponor. Fosta mare gimnastă a fost cerută în căsătorie

Publicat: 09 aug. 2020
Cu cine se iubește Cătălina Ponor
Pentru Cătălina Ponor și Bogdan Jianu bat clopotele de nuntă

Cu cine se iubește Cătălina Ponor. De curând, fosta mare gimnastă a făcut un anunț neașteptat, semn că bat clopotele de nuntă. Cătălina a postat o imagine cu un superb inel de logodnă și recunoaște că a spus marele DA. Dar cine este cel care i-a furat inima?

Cătălina Ponor este o fostă mare gimnastă româncă. Aceasta a participat la Jocurile Olimpice 2004 din Atena, Grecia, și în 2012 la Olimpiada de la Londra. La Atena a câștigat medalia de aur, ca membră în echipa română de gimnastică. De asemenea, ea a câștigat la aceeași olimpiadă medalii de aur la bârnă și sol.

Cu cine se iubește Cătălina Ponor

Fosta gimnastă Cătălina Ponor se iubește de aproape doi ani cu regizorul și scenaristul Bogdan Jianu, deși între ei este o diferență de 18 ani. Cătălina (32 de ani) și Bogdan (50 de ani) se cunosc de aproape 15 ani. Pe atunci ea era într-o relație cu gimnastul portorican Tommy Ramos, iar el era căsătorit cu cântăreața Julia Chelaru.

„Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie”, a declarat un prieten de-al celor doi.

Fosta sportivă a confirmat relația cu Bogdan, însă nu a vrut să dea prea multe amănunte. Cătălina spune că este viața ei privată și nu vrea să facă publice mai multe detalii.

„Da, este adevărat. Nu știu exact de când suntem împreună, cam de un an și jumătate, Nu vreau să vorbesc despre așa ceva, de asta se numește viață personală”, a declarat Cătălina pentru presa mondenă.

Cătălina Ponor: „Am spus DA!”

Timpul a trecut și se pare că și relația dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu merge din ce în ce mai bine. Cum altfel s-ar explica anunțul surpriză făcut de Cătălina Ponor. Așadar, postarea de pe Instagram lasă să se înțeleagă că bat clopotele de nuntă.

„Astăzi am avut parte de cea mai mare surpriză a vieții mele.
I-am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec întreaga viață cu dragoste.
Te iubesc Bogdan Ristea Jianu!”, este anunțul postat de Cătălina Ponor pe contul de Instagram

„Ai fost mereu lângă mine”

Cătălina Ponor a mai postat un mesaj pe Instagram pentru Bogdan Jianu chiar de ziua acestuia. }n acel mesaj, fosta sportivă spunea cât de mult înseamnă el pentru ea.

„Aproape 14 ani în care am învățat multe. Ai fost lângă mine, am crescut cu tine, m-ai încurajat, m-ai ridicat și, chiar dacă am căzut, tot acolo ai fost. Pentru asta îți mulțumesc! La mulți ani, Bog. Să îți dea Dumnezeu tot ceea ce îți dorești”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

Așadar, acum știm cu cine se iubește Cătălina Ponor. Mai rămâne de aflat când vor face nunta cei doi. Să le fi într-un ceas bun.

Adauga un comentariu