Din lumea filmului

Cu cine se iubeste in viata reala Gianina din «Las Fierbinti»

Publicat: 23 sept. 2019
3

Actrita Anca Dumitra da viata unuia dintre cele mai iubite persoanaje din serialul “Las Fierbinti”: Gianina – un monument al naivitatii, credulitatii si senzualitatii. In viata reala, frumoasa vedeta este mult diferita si la 32 de ani, ea are o relatie serioasa. Va oferim singurele imagini cu artista si iubitul misterios impreuna.

Daca in “Las Fierbinti”, actrita interpreteaza un personaj care nu stie deloc sa pastreze un secret, cand paraseste platourile de filmare ale serialului de la Pro TV, ea este extrem de discreta. Astfel, deocamdata nu se stie numele iubitului sau, insa, ei au fost surprinsi impreuna si par sa aiba o relatie destul de solida; amandoi isi doresc sa isi traiasca povestea de iubire departe de ochii curiosilor. De altfel, acesta este unul dintre motivele pentru care vedeta vorbeste doar despre ea si proiectele sale. Un lucru este insa sigur: atunci cand Anca Dumitra iubeste, ea se rasfata foarte mult si nu are ochi pentru altcineva.

Anca Dumitra s-a mutat de la Craiova in Bucuresti ca sa isi indeplineasca visul de a deveni actrita. Ea a mers la castingul pentru un rol in cel mai iubit serial de comedie: “Las Fierbinti”.

“Ma surprind copiindu-i gesturile – o privire, o ocheada caracteristica ei. Ai mei se amuza copios. Oricum, in familie, sunt luata des peste picior din pricina pataniilor prin care trece Gianina”, a marturisiti frumoasa actrita cu ochi verzi in cadrul unui interviu mai vechi.

Adauga un comentariu