Secretele istoriei

Cu cine se iubeste nepoata Printesei DIana! KItty Spencer are un iubit care ii face toate poftele

Publicat: 13 mai 2019

Nepoata printesei Diana ar avea o relatie cu un barbat mult mai in varsta decat tatal ei. Conform tabloidelor internationale, iubitul lui Lady Kitty Spencer este milionarul Michael Lewis, cel care detine mai multe magazine de haine de lux, High Street Whistles si Phase Eight.

Desi are 28 de ani si o cariera impresionanta in modelling, se pare ca aceasta prefera barbatii mult mai mari decat ea. Ultima sa cucerire este Michael Lewis, care are 58 de ani, cu 5 ani mai mult decat fratele regretatei Lady Di, contele Spencer. Kitty Spencer si milionarul ar fi impreuna inca din 2018, atunci cand au mai fost surprinsi impreuna. Se zvoneste ca barbatul este topit dupa modelul cu sange regal, caruia ii face toate poftele.

Cu cine se iubeste nepoata Printesei Diana!

Recent, cei doi au fost fotografiati iesind dintr-un hotel de lux din New York. Primul care a parasit incinta hotelului a fost Michael Lewis, urmat de Kitty, care a incercat sa evite intalnirea cu paparazzii, ea fiind imbracata complet in negru. Cei doi s-au urcat rapid intr-un taxi care ii astepta in fata hotelului.

Hotelul din care au iesit cei doi este unul dintre cele mai scumpe din America. O singura noapte poate costa si 50.000 de dolari, insa asta nu ar fi o problema pentru iubitul nepoatei Printesei Diana. Michael Lewis are o avere de 80 de milioane de dolari.

Acesta nu este singurul iubit mai in varsta pe care Kitty Spencer l-a avut. Timp de 4 ani, modelul s-a iubit cu magnatul Niccolo Barattieri di San Pietro, in varsta de 48 de ani. Lady Kitty Spencer este fiica fratelui Printesei Diana, Charles Spencer. Ea mai are un frate, pe Louis, si o sora, pe Lady Eliza.loading...

Adauga un comentariu