Cancan

Cu cine seamănă fetițele Valentinei Pelinel. Acestea au un an și jumătate

Publicat: 08 sept. 2020
Cu cine seamănă fetițele Valentinei Pelinel. Acestea au un an și jumătate
Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună două fetițe gemene și un băiat, Mario

Cu cine seamănă fetițele Valentinei Pelinel. Fostul fotomodel are împreună cu Cristi Borcea trei copii, două gemene și un băiat. Milan s-a născut în 2016, iar gemenele Indira Maria și Rania Maria au venit pe lume la 1 martie 2019. De curând, Valentina a dezvăluit cu cine seamănă cele două gemene ale cuplului Pelinel-Borcea.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil. Primul născut este Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria.

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Cu cine seamănă fetițele Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel a publicat pe o rețea de socializare mai multe imagini cu cei trei copii pe care îi are cu Cristi Borcea. Gemenele Indira și Rania sunt din ce în ce mai frumoase, lucru pe care l-au remarcat și fanii blondei. Vedeta le-a spus fanilor ei și cu cine seamănă gemenele.

„Da, una seamănă cu mami și una cu tati”, a spus Valentina Pelinel.

Dar și Milan, băiețelul celor doi, s-a tranformat într-un puști extrem de simpatic. Acesta cucerește pe toată lumea la cei patru ani ai săi.

Ce spune Cristi Borcea despre copiii săi

Fostul acționar al clubului Dinamo spune că este foarte mândru de copiii săi și că aceștia sunt în relații foarte bune. De asemenea, Borcea este bucuros că Valentina Pelinel se înțelege foarte bine cu fostele lui soții.

„Sunt foarte mândru, am copii care învață foarte bine. Toți cei nouă copii ai mei se iubesc și se înțeleg. Din cauza acestei pandemii nu pot să-i văd pe toți (…) Valentina este o femeie deosebită, caldă, iubitoare, se înțeleg foarte bine. Fostele soții și Valentina se înțeleg foarte bine. Este o femeie extraordinară și înțelegătoare.

Au interese comune, sunt copiii la mijloc, pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă. Le este bine și lor și copiilor. Eu sunt principalul merit, dacă n-aș fi eu, atunci nu s-ar înțelege, nu s-ar cunoaște”, a spus Cristi Borcea.

Însă încă nu suntem convinși cu cine seamănă fetițele Valentinei Pelinel. Cert este însă că sunt foarte frumușele…
Adauga un comentariu