Actualitate

Cu iPhone-ul si taxiul dupa ajutoare alimentare – VIDEO

Publicat: 01 nov. 2010

Sute de ieseni s-au grabit, astazi, sa-si ridice ajutoarele alimentare acordate de Uniunea Europeana.

Cu sacose, carucioare sau masinile personale, acestia s-au inghesuit, dis-de-dimineata, pentru a-si ridica kilogramele de faina si malai, uleiul, pastele fainoase, biscuitii si zaharul acordat gratuit de catre europeni. Nu au lipsit nici „saracii” oameni bogati, cu telefoane mobile de ultima generatie si taxi-urile la scara pentru caratul ajutoarelor alimentare (vezi VIDEO).

Pentru a evita aglomeratia, sefii Directiei de Asistenta Comunitara (DAC) au deschis in acest an doua centre de acordare a acestor ajutoare. Astfel, la depozitul Vitalef din bulevardul Chimiei nr. 12, primesc produse alimentare somerii, pensionarii, persoanele cu handicap grav si accentuat, ale caror nume încep cu literele A, B,C, D, E, F, G, H, I, J, K, L si M. La sediul DAC de pe Soseaua Nationala nr. 43 (Piramida lui Dubet), primesc produsele alimentare beneficiarii de venit minim garantat, precum si restul persoanelor ale caror nume încep cu literele N, O, P, R, S, T, U, V, W, Y si Z. Chiar daca sunt peste 20 mii beneficiari, reprezentantuii DAC ii sfatuiesc pe ieseni sa nu se inghesuie la cele doua ghisee. Si asta pentru ca acestea vor fi deschise mai bine de trei luni pentru ca toate persoanele sa reuseasca sa ridice aceste produse alimentare.

Amanunte in editia de maine a cotidianului BUNA ZIUA IASI.

Comentarii
  • ce iPhone ma? sunteti batuti in cap?
    e un ***** de samsung la 2 lei. Am si eu unul de ala. Mare branza, toti au telefoane in ziua de azi nu stiu ce va prostiti atata.

  • tu ce-l ce ai scris acest articol esti inapoiat la fel cum sunt toti ce-i de la BZI,tu nu ai vazut un iPHONE si cu ce doreAI sa duca ajutoarele acasa mai BOULE!!!!!!ce esti, timpit handicapati ce sunteti toti cei de la BZI

  • iPhone sau nu…nu ma pricep, nu ma exprim, insa mai grav e ca am ajuns din nou la disperarea dupa alimente dinainte de ’89. Si atunci ma intreb: la ce a fost buna toata revolutia si mortii nevinovati? Si la ce au fost buni acesti ani de politica, certuri ca la usa cortului si umilinta din partea UE? Parca am fi in zona de razboi, vine Europa si ne da alimente cind Romania are trebui sa fie unul din cele mai mari producatoare de alimente de baza (faina, ulei, etc.) din Europa. JENANT!!!!!!!!!!!!!!!!11

Adauga un comentariu