Stiri si curiozitati

Cu toate dietele ei sanatoase, a ajuns… Cum arata azi, sotia lui Andi Moisescu! Olivia Steer a fost fotografiata asa, acum cateva zile!

Publicat: 23 nov. 2018

O stim pe Olivia Steer inca de pe vremea cand era reporter la Stirile Pro TV, in anii 2000, dar iata cum a ajuns sa arate astazi, dupa ce si-a facut cunoscut peste tot stilul de viata sanatos. Sotia lui Andi Moisescu, caci despre ea este vorba, a dovedit ca la 43 de ani poti sa arati fara nicio problema mai bine ca la 20.

Mama a doi baieti, Olivia Steer a trecut cu brio peste cele doua sarcini, fara ca pe trupul ei sa ramana urme vizibile. Si toate, sustine Olivia Steer, fara nicio intervemtie chirurgicala sau vreo dieta medicamentoasa ca cele pe care le vedem peste tot, pe canalele media.

Olivia Steer s-a autodeclarat sustinatoarea alimentatiei vegetariene, asa cum si-a invatat si copiii, stil de viata la care s-a adaptat inclusiv indragitul Andi Moisescu. Nu de putine ori, Olivia a putut fi vazuta sustinand workshop-uri despre cum sa gatesti si sa mananci sanatos. Dar cea mai apriga si controversata lupta a sa a fost impotriva vaccinurilor, moment in care si-a pus multe persoane publice in cap.

Olivia Steer arata astazi mai bine ca la 20 de ani

Fara doar si poate, Olivia Steer si-a pastrat infatisarea candida si trasaturile gingase. Nu s-a ingrasat, nu s-a vopsit, doar si-a lasat putin parul sa creasca, acest mic truc schimbandu-i radical infatisarea.

Dupa cum putem sesiza, Olivia Steer este adepta unui machiaj cat mai natural si nu are niciun fel de problema sa apara in public fara nicio retusare cosmetica. Sotia lui Andi Moisescu este o apriga sustinatoare a unui stil de viata cat mai natural, iar asta se vede cu ochiul liber.

Olivia Steer s-a retras din viata publica, dupa ce i-a murit sora

Putini stiu drama Oliviei Steer si motivul pentru care a devenit atat de inversunata impotriva metodelor conventionale de tratament. In 2010, sotia lui Andi Moisescu a pierdut-o pe sora ei care a fost rapusa de cancer. Lavinia avea doar 38 de ani si un baietel pe care il crestea singura.

Lavinia practica meseria de regizor si era preparator universitar la Facultatea de Muzica din Oradea. In perioada cat aceasta a fost bolnava, Olivia Steer s-a documentat foarte mult despre aceasta boala, iar asta a produs o schimbare radicala in modul ei de gandire si actiune in relatie cu boala.loading...

Adauga un comentariu