Actualitate

Cu totii avem nevoie de asa ceva acasa, in orasul unde locuim sau in zonele unde calatorim! Despre toate acestea, doar in studioul BZI LIVE cu universitarul Lucia Draghia – decanul Facultatii de Horticultura din cadrul USAMV Iasi

Publicat: 25 iul. 2018
1

Joi, 26 iulie 2018, incepand cu ora 15.00 doar in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE, IN DIRECT si intr-o maniera proaspata, riguroasa, atractiva si incisiva este programata o emisiune despre ceea ce folosim si avem nevoie cu totii, acasa, in localitatea sau orasul unde locuim cat si in zonele unde calatorim! Despre toate acestea, cu un invitat special respectiv prof. univ. dr. ing. Lucia Draghia – decanul Facultatii de Horticultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Ion Ionescu de la Brad din Iasi! 

Temele abordate tin de Stiinta agronomica care se ocupa cu studiul cultivarii pomilor, legumelor, florilor, precum si cu aspectul estetic al arhitecturii parcurilor. De asemenea, idei si abordari din zona invatamantului superior agronomic, activitati si proiecte cu studentii si profesorii, peisagistica vor fi alte elemente ce vor fi avute in prim-planul emisiunii – dialog ce o are ca interlocutor pe profesorul Lucia Draghia!

Noi tendinte si tehnici in domeniul Horticulturii, infrastructura educationala si resursa umana, insertia absolventilor pe piata muncii sau colaborari nationale si internationale, atat stiintifice, de cercetare si didactica sau activitatea din laborator respectiv din teren vor reprezenta puncte ale dialogului transmis pe Platforma de Facebook BZI.ro!

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

Adauga un comentariu