Magazin

Cubic Village, case prezente pentru un viitor de vis – FOTO

Publicat: 24 apr. 2019

Acasa este cuvantul care te duce cu gandul la liniste, la un loc confortabil si calduros, unde te asteapta toata familia in armonie si fericire. Daca asociezi cuvantul "acasa" cu o priveliste minunata, spatii verzi si standarde de cea mai buna calitate, te gandesti exact la complexul rezidential Cubic Village.

Noile proiecte rezidentiale sunt gandite special pentru a-ti conferi caldura si linistea mult dorita, care sa iti ofere toate facilitatile necesare vietii cotidiene, departe de tumultul urban, dar totusi aproape de oras, intr-una dintre cele mai bune zone ale acestuia. 

Cubic Village se mandreste cu o vasta experienta in domeniul constructiilor de case, cu 20 de unitatii locative livrate in anul 2016, 40 in anul 2017 si alte 40 in anul 2018. 

Cererea tot mai mare pentru locuinte, l-a determinat pe dezvoltator sa extinda proiectul pentru ca alte 30 de familii sa-si gaseasca caminul ideal.

Cubic Village este un concept unic in Iasi, prin prisma stilului arhitectural ce sta la baza constructiei caselor, cartierul aducand laolalta trei tipuri de case: single, insiruite si duplex. In fiecare dintre cele trei tipuri de case elementele functionalitatii moderne se imbina cu esteticul si cu nevoile vietii contemporane. 

In mod inovator, constructia ofera spatiului de locuit o noua perspectiva si o noua dimensiune. Suprafetele capata forme nebanuite, camerele cunosc o alta aranjare, ferestrele mari creeaza o atmosfera placuta, iar terasa devine un punct de atractie cu acces fie din dormitor, fie din living. Inovatia constructiilor consta in sistemul de incalzire prin pardoseala, cu termostate de ambient in fiecare camera.

Proiectul se evidentiaza prin structura eficienta a unitatilor locative, ideal compartimentate, finisate cu materiale de foarte buna calitate, concepute astfel incat sa satisfaca si cele mai exigente asteptari. Amplasamentul ideal, in proximitatea punctelor de interes, alaturi de facilitatile oferite rezidentilor, vor sustine un proiect rezidential adaptat nevoilor contemporane ale omului modern. 

Cubic Village iti pun la dispozitie designeri de interior, dar si colaboratori pe partea de finisaje, piese de mobilier sau decoratiuni textile pentru a alege cele mai bune solutii pentru viitoarea ta casa. In plus, vei primi fotografii pe toata perioada constructei si vei putea sa iti pui amprenta asupra finisajelor mizand pe amenajari care sa te reprezinte si sa exprime personalitatea intregii familii, dar care sa iti ofere confortul si functionalitatea mult dorita.

Cartierul este situat pe una dintre cele mai frumoase coline ale Iasiului, in zona Popas Pacurari – Rediu, si ofera o vedere panoramica impresionanta asupra orasului, fiind totodata locul ideal pentru cei care doresc sa se bucure de liniste, departe de agitatia urbana. Intregul cartierul este asfaltat pe strazile interioare, iar pentru ca se doreste ca fiecare locatar sa se simta in siguranta se asigura bariera la intrarea in cartier si servicii de paza.

Descopera si tu un concept unic in Iasi si investeste intr-o casa moderna, la un pret avantajos. Cubic Village te asteapta  la showroomul de pe Strada Magnoliei, Valea Lupului sa proiectati si sa personalizati impreuna locul care sa devina „acasa” pentru tine si familia ta.
 loading...

Adauga un comentariu