National

Cui i-a cumparat Laura Codruta Kovesi PRIMA bufnita

Publicat: 14 oct. 2016
1
O legatura interesanta intre procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi si unul dintre membrii „Grupului de la Cluj„. Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii ”Sinteza zilei”, o legatura pe linia bufnitelor: vicepremierul Vasile Dincu este cel care a primit prima bufnita cadou de la Laura Codruta Kovesi, potrivit antena3.ro.
Intr-un interviu acordat in 2010, pentru Ziua de Cluj, actualul vicepremier Vasile Dincu marturisea ca este „vinovat” indirect pentru colectia de bufnite a lui Kovesi, pe atunci procuror general al Romaniei.
„Doamna Codruta Kovesi stia ca sunt pasionat si ca am o colectie de bufnite si se pregatise sa-mi faca un cadou. Avea o bufnita care ma astepta la dansa in birou de mai multa vreme si unii colegi, prieteni de-ai ei, s-au gandit ca ea colectioneaza bufnite si asa i s-au tot acumulat bufnite. Acum ramane sa fac o persuasiune eficienta in urmatorii ani, ca sa-mi revendic unele bufnite din colectia dansei, ca dansa nu colectioneaza bufnite”, declara atunci Dincu.
Actualul vicepremier mai preciza ca are o colectie de zeci de bufnite in biblioteca proprie. Dincu a explicat si de ce colectioneaza aceste pasari. Bufnita Minervei este, intr-un fel, simbolul filozofiei, al intelepciunii, al cautarii esentei din spatele aparentei.
Tags:
Adauga un comentariu