Scena artistica din Romania

Cui ramane averea lui Iurie Darie dupa moartea fiului sau, Ducu! Anca Pandrea va lua foc

Publicat: 25 sept. 2019

Alexandru Darie a murit la varsta de 60 de ani, pe 18 septembrie. Fiul regretatului actor Iurie Darie era internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Fundeni din Capitala.

Cui ramane averea lui Iurie Darie dupa moartea fiului sau, Ducu! Anca Pandrea va lua foc

Dupa decesul tatalui sau, lui Ducu ii revenise drepturile de autor ale parintelului sau. Acum, ca acesta a incetat din viata, toata lumea se intreaba unde va ajunge averea lui Iurie Darie.

Alexandru Darie ii promisese mamei vitrege, Ancai Pandrea, printr-un act notarial, ca ii va ceda bunurile tatalui sau. Acest lucru nu s-a intamplat nici pana in ziua de astazi.

‘Dupa moartea lui Iura, i-am spus lui Ducu sa-i preia si sa-i incaseze drepturile de autor de la CREDIDAM. El mi-a zambit si mi-a spus ca el nu are nevoie de acei bani si ca mai mult m-ar ajuta pe mine. Insa probabil din lipsa de timp, Ducu nu a ajuns nici la CREDIDAM, nici la notar. Nu am insistat la Ducu pentru ca a fost doar o promisiune, nu o obligatie din partea lui’, declara Anca Pandrea in urma cu cateva luni.

Asa cum a promis, Anca Pandrea nu a venit la inmormantarea lui Ducu, ci doar la teatru, unde a depus o lumanare si a spus o rugaciune.

In 2006, Iurie Darie s-a inscris in organizatia CREDIDAM, care nu a revendicat pana acum drepturile de autor ale acestuia. Drept urmare, dupa moartea lui Ducu Darie, drepturile ar trebui sa revina fiului acestuia, Serghei Darie.

Anca Pandrea nu a fost casatorita cu Iurie Darie si nu a mostenit nimic de pe urma actorului.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit