Cancan

Culiță Sterp, acuzat că trișează la Survivor România. Acesta ar fi favorizat de producătorii

Publicat: 11 mai 2021
Culiță Sterp trișează
Au apărut informații potrivit cărora Culiță Sterp ar avea acces la telefon destul de des

Un nou scandal este pe cale să izbucnească la Survivor România după ce Culiță Sterp a fost acuzat că trișează cu știrea producătorilor. Potrivit unor informații venite recent pe adresa de email a unei publicații, artistul ar avea acces la telefon. De asemenea, se precizează că fratele lui, Iancu, a șters vlogul în care spunea că producătorii decid cine pleacă.

Pe măsură ce competiția de la Survivor se apropie de final, tensiunile dintre Faimoși încep să prindă proporții. Ultimul scandal din tabăra vedetelor îl are în centru pe nimeni altul decât Culiță Sterp, unul dintre favoriții publicului.

Culiță Sterp, acuzat că trișează

Potrivit unor informații venite din partea unei surser care a dorit să-și păstreze anonimatul, artistul ar fi favorizat de producătorii emisiunii. Mai mult decât atât, se pare că fratele lui Iancu Sterp ar avea acces la telefon destul de des, un lucru interzis de regulament și penalizabil cu eliminarea din competiție.

„Se zvonește că Culiță a avut de multe ori acces la telefon, de exemplu episodul când a dispărut 10 ore, a aflat de acasă cum stă treaba cu publicul și de aceea a trecut în tabăra opusă, cu Elena. Plus că Iancu a șters vlogul în care spunea că producția decide cine pleacă și voturile nu contează, iar acum s-a sucit și îndemna lumea să-l voteze. Dovadă că a vorbit cu producția și Culiță e favorizat”, a precizat sursa.

De curând, după celebra dispariție, Culiță Sterp și-a schimbat stategia de joc. Deși de la început a fost în tabăra lui Zanni, el a decis brusc să se alieze cu Elena, adversara Faimosului în joc. Teoria este susținută și de Simona Hapiuc care a postat un mesaj sugestiv.

Adevărul despre dispariția lui Culiță Sterp

În urmă cu o lună, Culiță Sterp a fost dispărut mai bine de zece ore, iar concurentul a fost căutat de Garda de Coastă din Republica Dominicană. El a fost găsit în cele din urmă, iar atunci când a dat față în față cu Garda de Coastă a spus că s-a rătăcit. Nu a mai găsit drumul spre „casă” mai bine de 10 ore, însă era teafăr.

„Erau 10 oameni aliniați. Mă gândeam că scoate unul pușca, zici că eram infractorul. E un lucru bun că lor le pasă de noi, na, e normal, dar m-am speriat. Chiar e periculos să te rătăcești, să rămâi singur prin pădure… Ei se pot gândi la orice. Poți să cazi într-o groapă din aia mare, să te muște ceva”, a povestit Culiță Sterp colegilor după ce a ajuns din nou printre ei.

A visat că iubita lui a născut deja

În ultima ediție a competiției din Republica Dominicană, Culiță Sterp a început să plângă după ce le-a povestit celorlalți concurenți despre un vis pe care l-a avut. Astfel, se făcea că iubita lui Daniela Iliescu venise în Republica Dominicană cu tot cu copil. Însă, fiul său avea deja vârsta de șapte ani.

„Într-o noapte am visat că a născut Daniela și a venit cu copilul la Survivor că avea copilul șase, șapte ani”, a povestit Culiță Sterp celorlalți concurenți.

Adauga un comentariu