Actualitate

Culiță Sterp o place pe Antonia. Mai mult, manelistul chiar ar lua-o de soție

Publicat: 30 sept. 2022
Culiță Sterp o place pe Antonia. Mai mult manelistul chiar ar lua-o de soție
Culiță Sterp a recunoscut că s-ar căsători cu Antonia, daca ar fi obligat

Cunoscutul interpret de muzică de petrecere și manele Culiță Sterp a declarat într-o emisiune TV că o place mult pe Antonia. Artistul a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost întrebat cu cine s-ar căsători dacă ar fi obligat. Astfel, Culiță Sterp nu a stat pe gânduri și a indicat-o pe partenera lui Alex Velea, bunul său prieten.

Culiță Sterp a fost invitat recent împreună cu logodnica lui în emisiunea lui Cătălin Măruță. La un moment dat, artistul a fost curios să vadă în ce ipostaze ar putea fi pus dacă ar accepta să participe la jocul sosurilor iuți și a răspuns la câteva întrebări.

Culiță Sterp o place pe Antonia

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul Culiță Sterp a dat frâu liber fanteziilor și a făcut o declarație incendiară despre Antonia! Interpretul de muzică de petrecere a vrut să afle cum se desfășoară jocul sosurilor iuți, din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, așa că a acceptat provocarea de a răspunde unor întrebări incomode, într-o pauză de publicitate. La un moment dat, artistul a fost nevoit să numească o vedetă din România cu care s-ar căsători dacă ar fi obligat. Deși inițial a stat puțin pe gânduri, acesta a spus numele Antoniei, iubita lui Alex Velea.

„Culiță Sterp: Păi și dacă e căsătorită?
Cătălin Măruță: Nu contează!
Culiță Sterp: Să nu se supere Alex Velea! Antonia!
Cătălin Măruță: Mănânci iute să nu mai citesc întrebarea?
Culiță Sterp: Citește-o! Lasă să o citesc eu: «Dacă ai fi obligat să te căsătorești mâine cu o vedetă din România – dacă aș fi obligat, atenție, obligat – care ar fi alegerea ta?». Am zis Antonia, dacă n-ar fi căsătorită, nu-i absolut nimic personal, Alex știe, noi am mai vorbit despre chestia asta. E prietenul meu. Îi pup!”, a declarat Culiță Sterp.

Culiță Sterp urmează să se căsătorească cu Daniela Iliescu

Și dacă în plan profesional artistul se bucură de o mare notorietate, ei bine, nici în plan personal nu o duce rău. În trecut, pentru aproape doi ani, Culiță Sterp a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua. Însă relația lor nu a mers și cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. În prezent, el trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Daniela Iliescu, femeia care i-a dăruti un băiețel vara trecută.

Mai mult, de curând, Culiță Sterp a anunțat că s-a logodit cu mama fiului său, într-un cadru de poveste. Artistul i-a pregătit partenerei sale o surpriză de proporții. Cererea în căsătorie a fost una spectaculoasă și a avut loc în Cappadocia.

„A spus DA, frumoasa mea! O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună, care are cea mai frumoasă melodie de dragoste, făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată «Nu pot iubi alte femei». Ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne!”, a scris Culiță Sterp, pe contul de Instagram.
Comentarii
Adauga un comentariu