Social

Culmea nesimitirii. Femeie de serviciu filmata in timp ce isi facea nevoile intr-o scara de bloc

Publicat: 05 mart. 2014

O femeie de serviciu obisnuia sa isi faca nevoile chiar in blocul pe care trebuia sa il mentina curat. Ea a fost surpinsa pe camerele de luat vederi in urma sesizarii locatarilor. Pusa in fata imaginilor, tanara si-a dat demisia dar la scurt timp concubinul ei a recurs la amenintari si scandal.

Situatie socanta la o asociatie de locatari din orasul Harlau. O ingrijitoare a fost filmata in timp ce isi facea nevoile intr-o scara de bloc. Dupa ce a terminat s-a sters cu mana la fund apoi s-a spalat intr-o galeata. Ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic femeia a inceput, mai apoi, sa mature si sa spele pe jos, cu aceeasi apa, fara sa curate locul transformat in toaleta. Drept rasplata, la scurt timp, o batranica care se intorcea de la cumparaturi i-a dat cativa lei de pomana.
Scenele au fost inregistrate pe camerele de luat vederi ale blocului, la mijlocul lunii ianuarie. Ele au fost descoperite abia dupa ce locatarii au facut mai multe sesizari din cauza mizeriei si a mirosului insuportabil. Seful asociatiei sustine ca femeia obisnuia sa isi faca nevoile in scara blocului, de mai multe luni de zile. Ea era angajata cu 2 ore pe zi, din luna august 2012, dar si-a dat demisia cand a fost pusa sa dea explicatii, in fata imaginilor.
Se numeste Eugenia Nastase si are 35 de ani. Nu este de etnie roma si nimanui nu a dat de banuit ca ar avea un astfel de comportament. Potrivit celor de la newspascani.ro, concubinul ei a venit sa faca scandal si l-a amenintat pe presedintele asociatiei dupa ce a aflat ca femeia si-a dat demisia de rusine.
Locatarii sunt uimiti de ceea ce s-a intamplat in blocul lor. Ei spun ca au crezut ca este o femeie curata si simtita care are nevoie de ajutor pentru a-si intretine familia.
Cazul a ajuns si in atentia Politiei Locale din Harlau, barbatul fiind amendat pentru tulburarea linistii publice.loading...

Adauga un comentariu