Stiri si curiozitati

Culoare de păr caramel: Opțiunea vedetelor pentru un look întinerit

Publicat: 24 nov. 2021
femeie cu parul caramel
Foarte multe celebrități au ales să se vopsească caramel

Culoarea de păr caramel te poate întineri, aceasta fiind una dintre cele mai delicate nuanțe. Caramelul este o culoare ispititoare, potrivindu-se excelent pentru toate tipurile de piele. Există mai multe nuanțe de caramel: bej, neutru și tonuri pronunțate. Cu o vibrație naturală, această culoare delicată te ajută să obții un look perfect.

Avantajul acestei culori este faptul că se potrivește cu orice. De asemenea, este foarte ușor să revii la culoarea de bază dacă te-ai plictisit de nuanța caramel. Această culoare este compromisul perfect atunci când oscilezi între blondul bej și auriul închis.

femeie cu parul de culoare caramel care zambeste
Culoarea de păr caramel se obține foarte ușor pe părul blond

Culoare de păr caramel: Nuanța care te întinerește

Foarte multe celebrități au ales să se vopsească caramel. Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Natalie Portman sunt doar câteva dintre vedetele internaționale care au optat pentru culoarea de păr caramel. Conform specialiștilor, această culoare întinerește dar și arată foarte atractiv. Este potrivit femeilor care doresc să-și lumineze chipul dar să nu pară șterse sau palide. Caramelul este o culoare extravagantă, astfel persoanele care decid să-și vopsească părul într-o astfel de nuanță trebuie să fie asumate și foarte feminine.

Această nuanță este potrivită pentru femeile cu ochii căprui. De asemenea, în momentul în care alegi să te vopsești în culoarea caramel trebuie să iei în considerare modul în care se integrează culoarea sprâncenelor cu nuanța părului. Această culoare arată foarte bine atunci când părul este coafat bucle sau este creț natural.

parul de culoare caramel a unei femei
Această culoare arată foarte bine atunci când părul este coafat bucle

Pentru a obține un rezultat de înaltă calitate, procedura de vopsire trebuie efectuată cu o vopsea aleasă corect. De asemenea, avantajul acestei culori este că poate fi obținută cu mai puțină decolorare. Spre deosebire de blond, rădăcinile părului vopsit în caramel nu ies atât de mult în evidență. Multe femei blonde trebuie să-și vopsească cu regularitate rădăcinile pentru a menține un look fresh. Însă, în cazul celor vopsite în caramel, rădăcinile crescute nu sunt atât de pronunțate.

Culoare de păr caramel: Cum obții nuanța perfectă

Culoarea de păr caramel se obține foarte ușor pe părul blond, iar brunetele care vor să încerce această nuanță trebuie să viziteze un salon. Această culoare necesită puțină decolorare iar să-l decolorezi acasă poate fi dificil. Pigmenții închiși sau de roșcat sunt greu de îndepărtat fără ajutorul unui specialist.

Caramelul este o culoare extrem de delicată, acesta nu se potrivește cu tunsorile ciudate. De asemenea, femeile tunse scurt nu pot purta o astfel de culoare. Această nuanță este mai potrivită pentru părul lung sau de lungime medie.

femeie cu suvite de culoare caramel
Conform specialiștilor, această culoare întinerește dar și arată foarte atractiv

Reflexiile de blond caramel este o opțiune foarte bună pentru textura unui păr deschis. Blondul cu reflexe de caramel creează un look superb. De cele mai multe ori, culoarea caramel este potrivită pentru toate tonurile de piele. Însă, dacă ai dubii și vrei să vezi dacă părul caramel te avantajează, poți să încerci un șampon nuanțator. Aceasta este alegerea perfectă pentru a încerca un look înainte de a te decide pentru o schimbare.

Culoarea de păr caramel este nuanța ideală pentru femeile care vor să mascheze câțiva ani. Alegerea multor vedete este potrivită atât pentru femeile care au o nuanță de păr deschisă, cât și pentru cele care au părul închis la culoare și vor o schimbare de look care să le întinerească.

 femeie vopsita in culoare caramel
Această nuanță este potrivită pentru femeile cu ochii căprui




Adauga un comentariu