Bursa Barfelor

Cum a ajuns primăria o afacere de familie babană?

Publicat: 13 oct. 2021

Babetele cele hâtre continuă rubricuța de astăzi cu o ală chestiuță de pe la noi. De data asta e vorba de clanul de la bremăria Dumă Ești, de care v-a povestit gazeta bâzâitoare zilele astea. Cum la bremăria lui Mișu Cucuvea sunt și fiică-sa, și nor-sa, și alții din neamul lor, ăștia își fac planurile de combinații încă de dimineața, acasă. Au ajuns să facă ședințe în uichend și să pună la punct în tihnă, la un păhărel și grătărel, problemele din timpul săptămânii de la bremărie. Nora, fiica cu date concrete pe masă, ginerele și fiul cu idei de rezolvare, iar Mișu Cucuvea se bate pe burdihan la ce a realizat cu neamurile de-a dreapta sa. Ei, vedeți cum se fac afacerile în comuna asta și așa lovită de soartă? E bine când ești bremare.

Comentarii
  • Dute frate si lasa ma , ca la Lespezi nicaieri nu gasesti, primar Lazar lipsa, vice Marcu lipsa, secretara Gherman cu clanul ei bibliotecara, asistenta sociala clampa zilnic, contabila + contabila+administrator de primarie (3 functii,3 norme pt aceiasi persoana) Strachinaru e cu primaru si vicele in cautare de spagi, acolo jale, a ajuns Lespezii de rasu -plansu….

  • Vezi si de grilajul de la monumentul de la Pausesti pt care Cocoveica a platit 50.000 de lei. Cui crezi? Fix la firma Girjanilor. Sa aiba dna subprefecta adinuta bani de shopping in timpul programului.

Adauga un comentariu