Cancan ultimă oră

Cum a ajuns Roxana Ciuhulescu să fie înșelată de ziua ei de naștere

Publicat: 23 ian. 2022
Cum a ajuns Roxana Ciuhulescu să fie înșelată de ziua ei de naștere
Roxana Ciuhulescu a fost înșelată chiar de ziua ei de naștere

Roxana Ciuhulescu a fost înșelată chiar de ziua ei de naștere. Totul s-a întâmplat în 2016, în timpul căsniciei cu primul ei soț. Bărbatul a „tradus-o” atunci cu o japoneză.

În 2017, sportiva a anunțat public divorțul de Mihai Ivănescu, tatăl fetiței ei. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit că, în 2016, chiar de ziua Roxanei, fostul soț ar fi trișat-o cu această femeie. Totul s-a aflat chiar la scurt timp după nunta Roxanei cu actualul său partener.

Fostul fosț a rămas cuplat cu amanta

Mihai Ivănescu, fostul soț al Roxanei Ciuhulescu s-a afișat alături de iubită la evenimentul de lansare al noului model Jeep Wrangler din 2018. Afaceristul, patron al showroom-ului de autoturisme de lux, a fost prezent cu această ocazie, dar nu a venit singur, ci alături de femeia cu origini japoneze. Însă cei doi au păstrat însă aparențele, părând mai mult parteneri de afaceri decât iubiți.

„Această femeie este o japoneză pe care Ivănescu a agăţat-o chiar de ziua Roxanei Ciuhulescu şi apoi a adus-o în România. Acum doi ani, mai precis în 2016, pe 23 noiembrie, când Roxana împlinea 38 de ani, Mihai a anunţat-o că pleacă în Japonia. Ei i s-a părut ciudat şi deplasat gestul, apoi a aflat şi motivul.

După ce au divorţat, gheişa s-a instalat în vila din Pipera, însă ciudat este că el o ţine ascunsă. La un moment dat, o vecină a văzut-o pe această femeie încălţată cu cizmele Roxanei”, spunea o cunoștință a celor doi foşti soţi.
Adauga un comentariu