Actualitate

Cum a ajuns Roxana Ionescu „Mama Natura”

Publicat: 24 ian. 2013
17

Prezentator al multor emisiuni de divertisment de la Antena 1 si al celor 13 editii de Revelion din ultimii ani, Dan Negru a povestit modul in care s-a "nascut" personajul "Mama Natura" din emisiunea "Ciao Darwin!"

intr-un interviu acordat pentru Paginademedia TV, Dan Negru a dezvaluit ca Roxana Ionescu si-a primit numele de "Mama Natura" dupa o aparitie in Playboy.

Roxana Ionescu nu a fost niciodata Mama Natura. Roxana facea parte din trupa de dans. Playboy a pus-o pe ea pe coperta. In momentul ala trebuia sa fie o alta domnisoara, creola. S-a intamplat ceva si nu a mai ajuns la sedinta foto. Atunci a aparut pe coperta cu titlul Mama Natura. Si asa a ramas in mintea omului", a explicat Dan Negru.

„Am avut probleme mari sezonul urmator la Ciao Darwin, ca aveam o problema in a o prezenta pe Mama Natura adevarata. I-am cerut sfatul lui Lazarov, ca aveam doua Mame. Asa e ruleta vietii. Daca domnisoara aceea creola era atunci pe coperta – nu mai era Roxana", a mai povestit vedeta de televiziune.

sursa:libertatea.ro

Adauga un comentariu