Magazin

Cum a ajuns vocea lui Morgan Freeman sa fie folosita de majordomul lui Mark Zuckerberg – VIDEO

Publicat: 02 ian. 2017
1
Celebrul actor Morgan Freeman va imprumuta vocea sa noului sistem de inteligenta artificiala Jarvis care va gestiona casa fondatorului si directorului excutiv al Facebook, Mark Zuckerberg, a dezvaluit acesta din urma conform UPI.com.
 
Zuckerberg a distribuit un amuzant videoclip scurt in mediul online in care ilustreaza o parte din functiile sistemului Jarvis inclusiv sunetul vocii lui Freeman care ofera informatii si raspunde la anumite cerinte ale lui Zuckerberg.
 
In luna octombrie Zuckerberg a cerut mai multe sugestii privind persoana care sa imprumute vocea sa sistemului de inteligenta artificiala de management al casei sale si chiar daca a primit o propunere mai mult in gluma din partea lui Robert Downey Jr. publicul l-a propus in mod covarsitor pe Morgan Freeman.
 
Intr-un interviu pentru Fast Company despre Jarvis, Zuckerberg a spus ca nu a luat in calcul ca Morgan Freeman sa fie cel care asigura vocea sistemului Jarvis pana cand l-a intalnit in persoana la gala Breakthrough Awards in luna decembrie.

Citeste si: Iata unde traiesc cei mai multi MILIARDARI din lume!

L-am strigat si i-am propus ca el sa fie cel care asigura vocea sistemului Jarvis asa cum au recomandat mii de oameni, a spus Zuckerberg.
 
Actorul a acceptat propunerea fondatorului Facebook si va inregistra cateva comenzi prestabilite ale sistemului Jarvis. Deocamdata, niciuna dintre parti nu a specificat daca Morgan Freeman va fi recompensat financiar pentru acest demers.
Adauga un comentariu