Curiozitati

Cum a calatorit la Business Class o pasagera care avea loc langa Radu Mazare in avionul Paris-Bucuresti

Publicat: 21 mai 2019
9

O pasagera care a calatorit, luni seara, cu aeronava Tarom Paris-Bucuresti, cu care a fost adus in tara Radu Mazare, a povestit pe Facebook ca a primit loc la Business Class pentru siguranta deoarece avea loc chiar in fata fostului primar al Constantei. 

Pasagera scrie in postarea sa ca atunci cand a urcat in aeronava Tarom, fostul primar al Constantei era deja in avion si ca era flancat de doi politisti

In postarea intitulata ”Sfat de calatorie: cum sa calatoresti la business class?”, internauta scrie: ”Te imbarci in cursa Tarom Paris-Bucuresti si ai loc fix in fata lui Radu mazare. El pe ultimul rand la geam, flancat de 3 ”baieti” rugby-sti, 2 in lateral si 2 pe randul din fata, tot in lateral… iar eu, fix in fata lui… in scurt timp, sunt invitata de chief od security, tata rugby-stilor, sa iau loc la business class. Rasfata, nu?”. 

Ulterior, pasagera a povestit pentru Mediafax ca Radu Mazare ”Avea o fata impietrita, era foarte trist, se uita fix intr-un punct ca sa evite contactul vizual cu cei care se uitau la el insistent. Era deja in avion cand au urcat ceilalti pasageri. A stat pe scaun, flancat de doi barbati cu statura de rugbysti si din cate mi-am dat seama nu avea catusele puse…Apoi la sosirea in Romania, pe aeroportul Otopeni, l-au coborat ultimul”. 

Radu Mazare a fost adus luni seara in Romania, din Madagascar, cu o cursa aeriana care a avut escala in Paris. Avionul care il transporta pe fostul primar al Constantei a aterizat pe Aeroportul International „Henri Coanda” la ora 20:35. 

De la Aeroportul Otopeni, fostul edil al Constantei a fost preluat de reprezentanti ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

El a fost dat in urmarire internationala dupa ce, pe 8 februarie 2019, magistratii ICCJ l-au condamnat definitiv la noua ani inchisoare in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Constanta, Mamaia, plaja si faleza. 

In dosarul Polaris, Radu Mazare a primit, pe 3 mai, o pedeapsa de 9 ani si 10 luni de inchisoare, insa sentinta nu este definitiva si a fost deja contestata. 

Radu Mazare era plecat in Madagascar de mai bine de un an, unde a facut demersuri, potrivit avocatilor sai, pentru a obtine azil. 

Ulterior, autoritatile romane, prin Interpol, au emis un mandat de cautare a acestuia, iar pe 8 mai, Radu Mazare a fost retinut de autoritatile din Madagascar, unde a fost arestat pentru 6 zile. 
 

Adauga un comentariu