Magazin

Cum a castigat Monica Birladeanu primii bani. Nu din salariu

Publicat: 13 mai 2019
1

Monica Birladeanu nu se sfieste sa vorbeasca despre familia sa, despre situatia financiara din trecut si despre modul in care a castigat primii bani. „Familia mea avea o situatie foarte precara financiar. Tatal meu murise, mama era educatoare. Iti iei banii pe vara si intr-o luna s-au dus ca ai trei copii. Cand am ajuns la o varsta la care am simtit ca se poate conta pe mine, 16, exact in vara din a 10-a, am vrut foarte tare sa contribui si sa imbunatatesc cumva situatia noastra. Si atunci m-am angajat ospatarita la o terasa. Lucram 24 cu 48, tu stii ce inseamna asta?

Iubita lui Catalin Botezatu, ”prizoniera” in China la un concurs de MISS: ”Nu avem mancare, fetele lesina pe capete si…”

Astazi nici nu pot sa imi imaginez, desi fratele meu mai mare e pompier si lucreaza pe programul asta. Cand esti ospatar esti in picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopti nedormite si mi-a placut foarte tare, tin minte prima senzatie pe care am avut-o in momentul in care am castigat primii bani si primii bani erau din bacsis, nu era salariu. Cand a ajuns la salariu si s-a uitat in buletinul meu, iti dai seama, eram totusi un minor, dar erau anii 90″, a spus Monica Barladeanu. 

Adauga un comentariu