Magazin

Cum a castigat Simona Sensual bani dupa ce a refuzat-o pe Madalina Pamfile

Publicat: 01 dec. 2012
1

A dat norocul peste Simona Sensual! A refuzat propunerea pe care i-a facut-o Madalina Pamfile si a mers la cazino, acolo unde a castigat cateva mii de euro!

Sensuala s-a intalnit acum cateva seri cu Madalina Pamfile la un eveniment care avea loc intr-un club din Bucuresti, iar aceasta i-a propus fostei iubite a lui Nicu Maharu sa mearga la un local in care se canta manele live.

„Pamfile era foarte vesela, m-a intrebat daca nu vreau sa merg cu ea si cu amicii ei la manele sa ne distram. Mi-a spus ca are masa rezervata si ca o sa ne simtim de minune”, a declarat Simona Sensual. Blonda spune ca a refuzat invitatia deoarece nu era foarte incantata sa asculte manele.

„M-am dus la cazino, am jucat blackjack si am avut noroc. Am castigat putin peste 2.000 de euro. Pamfile mi-a purtat noroc, o sa ii fac un cadou frumos”, a mai spus fosta iubita a lui Nicu Maharu.

Blonda a declarat ca nu este prima data cand intra intr-un cazino si ca cel mai mare castig s-a apropiat de 10.000 de euro. „Daca momentan nu am noroc in dragoste, macar la bani sa am. Merg din cand in cand la cazino si de cele mai multe ori castig. Sunt o norocoasa, ce sa zic. Sper sa o tin asa in continuare”, a mai spus Sensuala.

Comentarii
Adauga un comentariu