Cancan

Cum a decurs prima întâlnire dintre Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva. Soția artistului a povestit totul

Publicat: 05 nov. 2021
Ștefan Bănică Jr Lavinia Pârva
Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva au relație de peste 8 ani

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva formează un cuplu foarte frumos și îndrăgit din showbiz-ul autohton, cei doi având un copil împreună. Cu mulți ani în urmă, Lavinia a fost acuzată că i-a spart casa celebrului cântăreț, care a divorțat de Andreea Marin. Iar Ștefan Bănică și Lavinia și-au confirmat relația în același an în care artistul divorțase de fosta „Zână a Surprizelor”.

Lavinia Pârva este cea de-a treia soție a lui Ștefan Bănică Jr, cu care formează un cuplu de opt ani. Despre ea s-a scris în 2013 că i-ar fi stricat căsnicia celebrului artist, cei doi fiind surprinși de paparazzi după câteva întâlniri de taină. Astfel, Bănică Jr a divorțat atunci de Andreea Marin iar câteva luni mai tarziu a confirmat relația cu frumoasa Lavinia. Ei s-au căsătorit abia în 2017, în Bulgaria, evenimentul fiind unul restrâns. Mai mult, din 2018, ei sunt părinții unui băiat, Alexandru, cel de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva, amintiri despre prima întâlnire

După cum se știe, cei doi au fost mereu cât se poate de discreți cu privire la căsnicia lor. Cu toate acestea, recent, Lavinia Pârva a mărturisit cum a decurs prima ei întâlnire cu actualul soț, Ștefan Bănică Jr. Frumoasa brunetă a fost invitată în emisiunea lui Marius Manole, unde a făcut dezvăluiri inedite din viața de cuplu. Astfel, ea a povestit cum a decurs prima întâlnire și discuție cu actualul ei soț.

„Prima dată când l-am cunoscut pe Ștefan Bănică Jr, l-am întrebat dacă este machiat”, a recunoscut Lavinia Pârva.

Mai mult, Lavinia Pârva a ținut să dea un răspuns și cu privire la zvonurile din ultima vreme cu privire la o eventuală despărțire de soțul ei. Bruneta a spus că toate aceste speculații o amuză foarte tare, iar iubirea lor este la fel de puternică. Lavinia a mai spus că prioritatea numărul unu este creșterea lui Alexandru, fiul lor de 3 ani.

„Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului”, a declarat artista.

Ștefan Bănică Jr, trei copii din trei mariaje

În afara mezinului, Bănică Jr mai are un băiat și o fiică din celelalte două mariaje, cu Camelia Constantinescu și Andreea Marin. Cel mai mare dintre fiii interpretului este Radu Ștefan Bănică, din prima căsnicie. Tânărul în vârstă de 19 ani a moștenit atât talentul, cât și frumusețea tatălui său și îi calcă pe urme.

În ceea ce o privește pe fiica sa, Violeta Bănică, adolescenta este rodul iubirii artistului cu Andreea Marin. Și aceasta cochetează cu muzica, iar în vară tatăl ei a compus o melodie pe care au cântat-o împreună. Iar Alexandru, copilul rezultat din căsnicia lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pârva, este cel mai mic dintre urmașii artistului.




Adauga un comentariu