Mozaic muzical

Cum a descoperit Gheorghe Turda ca are cancer de piele. Un neg l-a pus pe ganduri

Publicat: 13 nov. 2018

Veste soc! Nimeni n-a stiut prin ce necaz a trecut Gheorghe Turda in ultimul an, pana cand solistul de muzica populara nu s-a decis sa marturiseasca recent. Artistul a fost diagnosticat cu cancer de piele, insa a reusit sa invinga teribila maladie.

Gheorghe Turda (70 ani) a trecut de doua ori pe la medicul dermatolog in decursul unui an, iar vestile proaste au venit una dupa alta. Mai intai a observat un neg mic la perciuni si s-a prezentat la doctor. „Un neg cat un bob de piper din zona perciunelui m-a deranjat si, atunci cand bubita s-a spart, m-am speriat. In acel moment m-am programat la un consult si am venit la doamna doctor Mihaela Leventer, care a zis ca e nevoie sa fac o operatie. 99 la suta sunt vindecat. Ce a fost important e ca am depistat din timp problema si am apelat la un medic specialist. Deci, este importanta preventia pentru oricare dintre noi”, a marturisit, pentru Click!, Gheorghe Turda.

«Acum, 99 la suta sunt vindecat»

Solistul de muzica populara a scapat de necazuri odata cu interventia, dar sustine ca persoanele cu ochii albastri si cu tenul deschis sunt predispuse la asa ceva. Acesta recunoaste si ca a fost putin neglijent, atunci cand a stat la plaja mai mult decat trebuia. A doua oara, Turda s-a prezentat in cabinetul dermatologului cu o leziune la ureche. Diagnosticul primit a fost de carcinom bazocelular. “E adevarat ca am trecut printr-o perioada foarte grea in ultimul timp. Am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare in momentul in care am auzit cuvantul carcinom. Am simtit in prima faza un nod in gat, apoi incercam sa maschez ingrijorarea. Apoi a urmat ziua operatiei, lunga zi si traumatizanta. Cand rezultatul biopsiei a fost favorabil, abia atunci am putut rasufla usurati. Postoperator, timp de 7 saptamani, sanatatea lui a fost in mainile mele. La primul control m-a chemat doamna doctor sa imi arate ce am de facut”, ne-a declarat iubita lui Turda, Nicoleta Voicu.loading...

Adauga un comentariu