Cancan

Cum a devenit cunoscut Dan Badea. Acesta are o viață plină de umor și femei frumoase

Publicat: 23 feb. 2021
Cum a devenit cunoscut Dan Badea
La începutul carierei, Dan Badea era cunoscut ca Dj Star

În momentul de față este un personaj foarte apreciat și îndrăgit, însă multă lume se întreabă cum a devenit cunoscut Dan Badea, coprezentatorul de la emisiunea iUmor. Cu toate că este mic de statură, comediantul a avut parte până acum doar de femei frumoase. Și totuși, la început de carieră Dan Badea era cunoscut drept Dj Star, abia mai apoi s-a lansat în stand-up comedy.

Dan Badea se numără printre cei mai apreciați comedianți din România. Este coprezentator la emisiunea iUmor, împreună cu Șerban Copoț, dar mai ales este aplaudat de sute de oameni în timpul spectacolelor sale de stand-up comedy. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cum a devenit cunoscut Dan Badea, ori care să cunoască amănunte din viața personală.

Cum a devenit cunoscut Dan Badea

În urmă cu 20 de ani, Dan Badea era cunoscut ca DJ Star și întreținea atmosfera în cluburile studențești. Apoi au urmat câteva colaborări importante. Așa a ajuns ca în 2004 să cânte cu Delia, iar apoi cu Fizz. Mai mult, în videoclipul acestuia din urmă, Dan Badea a apărut în halat de baie, la piscină și înconjurat de femei. De asemenea, numele lui Dan Badea se leagă și de trupa Hi-Q, acesta fiind pentru o perioadă fiind inginerul de sunet al formației.

Și totuși, Dan Badea a lăsat în urmă meseria de Dj și a devenit celebru ca artist de stand-up comedy. Asta se întâmpla în urmă cu mulți ani, iar fenomenul abia începuse pe atunci să prindă în România. Iar aceasta a fost rampa de lansare pentru Dan Badea, fostul soț al Lorei devenind unul dintre cei mai amuzanți oameni de televiziune. Cu timpul, succesul lui Dan Badea a tot crescut, iar astăzi el realizează spectacole cu sute de oameni și este considerat unul dintre cei mai buni artiști din domeniu.

Declarații controversate despre căsnicia cu Lora

În urmă cu doi ani, Dan Badea a vorbit despre mariajul controversat de care a avut parte alături de Lora. După divorțul de cântăreața Lora, comediantul și-a găsit liniștea alături de Mădălina, cea care i-a oferit primul copil. La acea vreme, actorul a declarat că a fost dragoste la prima vedere.

„Am simțit asta în momentul în care am văzut-o în acea seară în care ne-am cunoscut în Vama Veche. Ne simțim cu adevărat împliniți acum. Nu simțim că ne lipsește ceva din viața de cuplu. Vacanțele care ne plac mult acum le vom face împreună cu Arias”, a spus coprezentatorul de la iUmor.

Întrebat dacă i-a fost frică să facă pasul cel mare, având la activ o altă căsătorie nereușită, Badea a răspuns că nu.

„Dacă persoana este cea potrivită, nu are de ce să-ți fie frică, așa că nu ai de ce să îți iei măsuri de niciun fel”, a mărturisit Dan Badea.

Dan Badea se simte împlinit alături Mădălina

La mai bine de trei ani de la căsătoria cu Mădălina, Dan Badea a făcut dezvăluiri emoționante. El și-a amintit cum a cerut-o pe aceasta de soție.

„Au trecut trei ani în care am realizat foarte multe împreună și ne-am apropiat într-un fel atât de frumos și de intim, încât pur și simplu nu îmi văd viața altfel. Am cerut-o în căsătorie în Las Vegas, după ce am purtat inelul prin toată America. A fost un moment emoționant, la care oamenii din jur au aplaudat, iar eu din reflex am făcut o plecăciune”, a declarat Dan Badea.

Acum, privind în urmă la cum a devenit cunoscut Dan Badea, putem spune că viața i-a surâs din plin…

Adauga un comentariu