National

Cum a fost perceput cel mai jenant moment din conferința lui Klaus Iohannis din perspectiva ambilor candidaţi

Publicat: 20 nov. 2019

La finalul dezbaterii de marți, Klaus Iohannis a invitat studenții din sală să îi adreseze câteva întrebări. Unul dintre studenți a creat momentul serii prin întrebarea sa, care l-a blocat pe președinte:

”Aş dori să vă întreb de ce nu aţi ales să invitaţi şi nişte jurnalişti care să vă pună nişte întrebări incomode. Subiectele sunt ştiute: problema caselor, problema conferinţelor de presă pe care nu le-aţi ţinut de-a lungul mandatului. De ce nu aţi invitat şi nişte jurnalişti care să vă pună în dificultate?”.

Iohannis a spus că dezbaterea a fost una bună, în opinia sa. Nu la fel crede Viorica Dăncilă.

”Cred că trebuie să îi lași pe ceilalți să spună dacă a fost o dezbatere bună sau nu. Nu a fost o dezbatere. A participat doar o parte a presei. Eu am vorbit cu toată presa.”, a spus Viorica Dăncilă.loading...

Comentarii
  • Gauleiterul si-a tras ranjind o ge-n-i-a-l-a si in-te-re-sa-n-t-a (doar pentru neuronul lui singuratic) dezbatere(!?) cu propria-i persoana de tradator si vanzator de tara, arogant, incompetent, carpa bruxeleza si hot de case. Exact pe gustul idiotilor si spalatilor pe creier care vor vota neconditionat (chiar daca ranjitul s-ar urina in capul lor) acest sinistru personaj si care vor intra si ei in randul tradatorilor si vanzatorilor de tara. Heil!

Adauga un comentariu